7.5.2021,

Leffauutiset: Tulossa Marvel Studiosilta!

Marvel-fanien innostumista, uuden Supermanin nousu sekä kulttileffojen ohjaaja David Cronenberg uusi projekti – lue näistä lisää viikon leffauutisista!

10 uutta Marvel-elokuvaa seuraavan kahden vuoden aikana

Toivottavasti ei mene enää kauaa siihen, että voimme taas kokoontua elokuvasalin pimeyteen ja kokea suuria seikkailuja valkokankaalla. Marvel kutitteli odotuksiamme (tai paremmin sanottuna nosti ne vielä korkeammalle) tällä viikolla julkaisemalla trailerin, jossa esiteltiin MCU:n julkaisut aina vuoteen 2023 saakka.

Jos et vielä nähnyt tätä eeppistä videota, tsekkaa se meidän Facebookista.

Tulevina vuosina Marvel Studiosilta tulee peräti kymmenen uutta elokuvaa (11, jos lasketaan uusi Fantastic 4, josta emme vielä ole saaneet tarkempia tietoja). Heinäkuusta, ja siitä kun Black Widow saa ensi-iltansa, alkaen jatkuu uusien supersankarielokuvien ja odotettujen tapaamisten putki.

Nyt tiedämme muun muassa, että Captain Marvelin jatko-osaa kutsutaan nimella The Marvels (aika naispuoliselle supersankari-tiimille, eikö vain?) Ja että Black Panther 2 kantaa nimeä Wakanda Forever. Molemmat julkaistaan ​​vuonna 2022.

Chadwick Bosemanin kuoleman jälkeen Black Panther: Wakanda Forever käsittelee kunnioittavasti kuningas T'Challan jättämää tyhjyyttä ja uppoutuu maan rikkaaseen kulttuuriin ja sen kansaan.

DC etsii ohjaajaa uudelle Superman-elokuvalle

DC Comics etsii ohjaajaa, joka voi aloittaa uuden Superman-sarjan, sillä pian on aika esitellä uusi Kal-El. (Ehkä kyseessä on Calvin Ellis, joka esiintyy sarjakuvissa Supermanina vaihtoehtoisessa maailmassa.) Juoni ei ole vielä tiedossa, mutta Hollywood Reporter kirjoittaa, että elokuva on todennäköisesti uusi alkuperäistarina siitä, kuinka Kal-El tulee planeetaltaan Kryptonilta maahan.

Kuka saa kunnian ohjata tämän uuden alkuperäistarinan? Warner Brosin ja DC: n listassa on useita ehdokkaita, ja kaikki ovat menestyneitä, arvostettujen elokuvien ohjaajia. Joitakin mainittuja ennakkosuosikkeja ovat Regina King (ylistetty elokuvan Yksi yö Miamissa ohjaaja), Steven Caple Jr (Creed II), Shaka King (Judas and the Black Messias) ja Ryan Coogler (Black Panther). Halutun työn saaneelle henkilölle annetaan tehtäväksi löytää seuraava Superman-näyttelijä yhdessä tuottaja J.J. Abramsin kanssa.

Oscar-voittaja Olympia Dukakis on kuollut

Elokuvamaailma suree näyttelijä Olympia Dukakista, joka kuoli 1. toukokuuta 89-vuotiaana. Hänestä tuli tunnettu elokuvatähti 1980-luvulla ikonisten elokuvien, kuten Working Girl, Flowers of Steel ja Mångalen, ansiosta. Cherin äidin rooli jälkimmäisessä komediassa antoi hänelle parhaan näyttelijän Oscar-palkinnon.

Dukakis on urallaa näytellyt reilusti yli 100 roolia, alkaen ensimmäisistä televisiorooleista 1960-luvun alussa. Kreikassa syntynyt amerikkalainen on myös puolustanut voimakkaasti naisten- ja HLBTIQ-oikeuksia.

David Cronenberg tekee ensimmäisen elokuvansa 7 vuoden jälkeen

David Cronenbergiltä uusi elokuva on aina tervetullut sekä elokuvantekijöille että elokuvan nörtteille, jotka arvostavat epäselvyyttä. Koskaan ei voi tietää mitä tältä ohjaajalta (parhaimmalla mahdollisella tavalla), joka on elokuvien, kuten The Fly (1986) ja Eastern Promises(2007) takana, saa mutta nyt tiedämme ainakin vähän hänen seuraavasta projektistaan.

Tänä kesänä aloitetaan The Crimes of the Future –elokuvan kuvaukset. Elokuva sijoittuu lähitulevaisuuteen, jossa ihmiset voivat muuttaa ruumiitaan selviytymään eri olosuhteissa uusien, synteettisten elinten avulla. Cronenbergin suosikkinäyttelijä Viggo Mortensen on mukana projektissa, ja näyttelijäkaartiin kuuluvat myös Kristen Stewart ja Léa Seydoux, kirjoittaa Deadline.

The Crimes of the Future on Cronenbergin ensimmäinen elokuva vuoden 2014 draamakomedian Maps to the Stars:n jälkeen.

Lisää sci-fiä John David Washingtonille

Christopher Nolanin Tenet-elokuvan pääosan jatkoksi pääsemme näkemään John David Washingtonin jälleen sci-fi-roolissa. Näyttelijä on napannut itselleen roolin elokuvassa True Love, jonka ohjaa Gareth Edwards.

Godzilla (2014) ja Rogue One (2016) –elokuvien takana oleva ohjaaja on kirjoittanut futuristisen rakkaustarinan, ja vaikka paljoa tämän enempää emme vielä elokuvasta tiedä, uskomme, että tätä projektia kannattaa seurata.

Kenestä tulee He-Man?

Muistatko pitkän ja lihaksikkaan miehen, joka tekee miekkailusta taidetta ja tiputtelee tappavia onelinereita? He-Manin rooli on tällä hetkellä täyttämättä sen jäljiltä, kun Noah Centineo jättäytyi yllättäen pois projektista viime viikolla.

Centineo on tietojen mukaan nauttinut roolistaan siitä lähtien, kun hän päätti astua He-Manin saappaisiin muutama vuosi sitten, eikä tiedetä miksi hän päätti jäädä elokuvasta pois. Hänet voi kuitenkin pian nähdä valkokankaalla yhtenä Black Adam –sankareista tulevassa DC-elokuvassa yhdessä Dwayne Johnsonin kanssa. Jäämme siis odottamaan kuka herättää henkiin legendaarisen He-Manin valkokankaalla.