9.4.2021,

Leffauutiset: Emma Stone pukeutuu kostoon Cruellan uudessa trailerissa

Uusi Cruella-traileri on julkaistu, Zendayaa kuullaan tulevassa Space Jamissa, ja ohjaaja Sam Mendesin seuraava projekti on jo varhainen Oscar-suosikki. Lue viikon kuumimmat leffauutiset!

Cruella pukeutuu kostoon uudessa trailerissa

Emma Stone on tyylikäs, röyhkeä ja mahdollisesti vaarallinen Cruella-elokuvan uudessa trailerissa! Cruella de Vil on ikoninen Disney-pahis, jolla on erityinen mieltymys dalmatialaisturkiksiin, mutta elokuvan juoni sijoittuu aikaan kauan ennen ensimmäisen animaation tapahtumia.

Tulevassa elokuvassa näemme, kuinka kunnianhimoisen nuoren naisen Estellan (Stone) tiet eroavat muotikuningattaresta (jota näyttelee verraton Emma Thompson), ja hän päättää päästää pirullisen puolensa valloilleen.

Cruella-esiosaa on jo ehditty verrata supersankarimaailman synkempiin alkuperätarinoihin, kuten Birds of Prey ja Joker. Stonen mukaan elokuva on kuitenkin täysin omanlaisensa. ”Se eroaa monin tavoin Jokerista. Enkä koskaan vertaisi itseäni Joaquin Phoenixiin”, tähti sanoo Total Film –julkaisun haastattelussa.

Ohjaaja Craig Gillespie lisää, että ”Cruella käy läpi todella syvällisiä ja tunnepitoisia asioita, jotka vetävät häntä kohti pimeää puolta (…) Mutta elokuvassa on myös paljon huumoria.” Elokuvan ensi-ilta on merkattu toukokuun 28. päivälle 2021.

Sam Mendesin seuraavasta elokuvasta saa Oscar-viboja

Mendes, ohjaaja Taistelulähetit – 1917 –elokuvan takana, on löytänyt seuraavan projektinsa, ja olemme jo valmiita nimeämään sen tulevaksi Oscar-suosikiksi! Elokuva kantaa nimeä Empire of Light, ja se vie meidät 1980-luvun maaseudulle Englantiin, jossa kaunis ja vanha elokuvateatteri toimii rakkaustarinan näyttämönä. 

Elokuvan pääosassa nähdään Olivia Colman, joka tunnetaan tv-sarjasta The Crown sekä elokuvista The Favourite ja The Father, joista jälkimmäinen nappasi hiljattain kuusi Oscar-ehdokkuutta

Bonusfakta leffanörteille: Mendes työskentelee elokuvassa jälleen kaksinkertaisen Oscar-voittajan, kuvaaja Roger Deakinsin kanssa, jonka kädenjälkeä voi ihailla erityisesti elokuvissa Blade Runner 2049, Taistelulähetit – 1917 ja Sicario. Mendes ja Deakins ovat myös työskennelleet yhdessä elokuvissa Skyfall, Revolutionary Road ja Jarhead. 

Zendaya näyttelee pupua uudessa Space Jam 2 –elokuvassa 

Pääsiäisviikonloppuna saimme nähdä ensimmäisen trailerin elokuvasta Space Jam: A New Legacy, joka on jatko-osa vuoden 1996 kulttiklassikko-elokuvalle. 90-luvulla oli Michael Jordan, nyt vuorostaan LeBron James tapaa animoidut hahmot huikeassa koripallo-ottelussa. 

NBA legendan ”The King” Jamesin lisäksi elokuvassa kuullaan myös muita isoja nimiä. Entertainment Weekly paljastaa, että Zendaya lainaa äänensä Lola Bunnylle.

Lola Bunnyn hahmo on myös käynyt läpi muodonmuutoksen verrattuna vuoden 1996 alkuperäiseen elokuvaan. Ohjaaja Malcolm D. Lee katsoi, että Lola ei ollut kovin poliittisesti korrekti: "Se on lastenelokuva, miksi hänellä on lyhyt yläosa?" Uudessa versiossa ja Zendayan avulla Lola Bunnysta tulee vivahteikas ja vahva sankaritar. Space Jam: A New Legacy tulee valkokankaille heinäkuussa.

Julia Roberts ja George Clooney yhdistivät voimansa

Tulemme näkemään varsinaisen tähtien kokoontumisen elokuvassa Ticket to Paradise, joka saa ensi-iltansa vuonna 2022. Hollywoodin jättiläiset ja ystävät Julia Roberts ja George Clooney työskentelevät taas yhdessä Ocean's -elokuvien ja Money Monster -elokuvan jälkeen.

Deadline kertoo, että Roberts ja Clooney näyttelevät entistä pariskuntaa, joiden on tehtävä yhteistyötä estääkseen myrkkyä imevän tyttärensä tekemästä suurta virhettä.

Ohjaaja Ol Parkerin taidonnäytteitä ovat aiemmin olleet mm. Mamma Mia: Here We Go Again ja Hotell Marigold -elokuvien käsikirjoitukset. Toivomme samaa aurinkoista tunnelmaa myös tältä leffalta, kun Ticket to Paradise julkaistaan ensi syksynä.

Thandie? Ei, Thandiwe

Elokuvat kuten Mission: Impossible 2, The Pursuit of Happiness ja Solo: A Star Wars Story ovat tehneet Thandie Newtonista maailmankuulun nimen. On vain yksi pieni ongelma: hänen nimensä kirjoitettiin väärin hänen ensimmäisessä elokuvassaan, ja nyt nimi "Thandie" on pysynyt hänen mukanaan kaikkien näiden vuosien ajan.

Nyt Thandiwe Newton haluaa saada takaisin oikean nimensä, jolla on afrikkalaiset juuret ja joka lausutaan "tan-DEE-way". Näyttelijä kertoo Voguelle: "Se on aina ollut nimeni. Otan takaisin sen, mikä on minun.”

Thandiwe nähdään syksyllä elokuvateattereissa elokuvassa Reminiscence yhdessä Hugh Jackmanin ja Rebecca Fergusonin kanssa.

Leffauutiset palaavat jälleen ensi viikolla!