4.4.2021,

Leffauutiset: DC-maailmassa tapahtuu

Nimekkäitä vierailijoita The Suicide Squad ja Thor 4 –elokuvissa sekä uutisia kaikkien rakastamilta jättiläisroboteilta. Näistä, ja paljon muusta, puhumme tämän viikon leffauutisissa!

Tällaisena et ole Sylvester Stallonea aikaisemmin nähnyt

Ethän ole unohtanut juuri julkaistua Suicide Squad –traileria? Tänä kesänä ohjaaja James Gunn kerää DC:n superroistot yhteen uutta tehtävää varten, ja se näyttää yhtä upean hullulta ja väkivaltaiselta, kuin olimme toivoneetkin.

Kaikkien värikkäiden hahmojen joukossa on yksi, joka ehdottomasti erottautuu porukasta: outo ihmisen kaltainen hai. Trailerin perusteella King Shark on tuppisuinen hahmo, joka useimmiten avaa suunsa vain, kun hänen on pureskeltava joku. Mutta nyt se on vahvistettu – hain ääni kuuluu yhdelle ja ainoalle, kaikkien rakastamalle Sylvester Stallonelle.

Tähdistä ei ole pulaa The Suicide Squadissa -elokuivassa, jossa näemme Joel Kinnamanin Rick Flagin roolissa ja Margot Robbien tutusti suloisen vaarallisen Harley Quinnin saappaissa. Uusia kasvoja porukassa ovat muun muassa Idris Elba Bloodsportina ja John Cena Peacemakerina.

Mutta varoitamme, hahmoihin ei sovi kiintyä liikaa. James Gunn on jo ilmoittanut, että monet tulevat kuolevat, eikä kukaan ole turvassa. (Hahmot tietävät varmasti, mihin he ottavat osaa ryhmän nimenkin perusteella.)

Suicide Squad saa ensi-iltansa 6. elokuuta.

DC julkaisee neljä uutta supersankarielokuvaa ensi vuonna

Lisää DC: ltä: Dwayne Johnsonin supersankarielokuva Black Adam on juuri saanut uuden ensi-iltapäivän. 29. heinäkuuta 2022 pääsemme tutustumaan tähän uuteen voimakkaaseen sankariin valkokankaalla. Jaume Collet-Serra ("Run All Night") on ohjannut elokuvan, jossa nähdään myös Pierce Brosnan ja Noah Centineo.

Uusi päivämäärä merkitsee DC: n faneille vähintään neljää (!) supersankari-seikkailua ensi vuodelle. Batman, jossa Robert Pattinson pukeutuu mustaan viittaan ensimmäistä kertaa, julkaistaan maaliskuussa, The Flash, jonka pääroolissa nähdään Ezra Miller, saapuu valkokankaille marraskuussa ja Aquamanin jatko-osa Jason Momoan kanssa saa ensi-iltansa juuri ennen joulua 2022.

Russell Crowe nähdään elokuvassa Thor 4

Samaan aikaan Marvelilla... On pitkään tiedetty, että Melissa McCarthy, Matt Damon ja Jeff Goldblum vierailevat Thor 4:ssa, ja nyt myös Russell Crowe haluaa olla osa Marvelin upeaa maailmaa.
Deadline paljastaa, että näyttelijä on Australiassa, jossa hän nauhoitti salaisen cameo-roolin Taika Waititin jatko-osaan.

Thor: Love and Thunder –elokuvassa nähdään Chris Hemsworthin ja Natalie Portmanin paluu takaisin heidän rooleihinsa. Muita palaavia MCU-suosikkeja ovat Tessa Thompsonin Valkyrie, Karen Gillanin Nebula ja Chris Prattin Star-Lord. Elokuva pyritään saamaan ensi-iltaan toukokuussa 2022.

Uusia Transformers-elokuvia käynnissä

Koska emme tule koskaan saamaan tarpeeksi jättimäisistä, toisiaan murskaavista roboteista, Paramount suunnittelee useita uusia elokuvia Transformers-sarjaan.

The Hollywood Reporter kertoo, että yksi näistä elokuvista on itsenäinen spinoff eli elokuvalla ei ole yhteyttä Transformers-elokuviin, jotka Michael Bay loi. Kameran takana on suhteellisen tuntematon, mutta kriitikoiden ylistämä ohjaaja Angel Manuel Soto. Tämä on hänen ensimmäinen suuri elokuvansa indie-tuotantojen jälkeen. Mitä hän tarkalleen suunnittelee Hasbron robottiuniversumille, ei ole vielä tiedossa.

Samanaikaisesti työn alla on myös uusi elokuva "virallisessa" Transformers-sarjassa, jonka ohjaa Steven Caple Jr ("Creed II") ja jonka ensi-iltaa on suunniteltu vuodelle 2022. Kuulemme varmasti lisää molemmista projekteista pian.

Sniper Elite -pelistä tehdään elokuva

Dwayne Johnsonin viihdyttävien elokuvien, kuten Rampage ja San Andreas, ohjaaja Brad Peyton on napannut työn alle videopelipohjaisen toimintatrillerin, Sniper Elite –peleihin perustuvan elokuvan.
Elokuva seuraa sankari Karl Fairburneä, joka teräväkärkisellä kiväärillä ja rohkeudella varustettuna ryntää Lontoon läpi toisen maailmansodan keskellä pelastaakseen Britannian pääministerin natsimurhaajalta.

Ohjaaja haluaa selkeästi myös ”pelailla” yleisön odotuksilla, Variety kirjoittaa. Sekä Guy Ritchien leikkisä mysteeri Sherlock Holmes, että toimintaelokuva Bourne Identity on nimetty uuden elokuvan inspiraatioiksi.

Godzilla vs Kongista aina Thundercatseihin asti

Katsojien odotellessa Godzilla vs Kong -elokuvaa, ohjaaja Adam Wingard on pitänyt itsensä kiireisenä. Tällä viikolla kuulimme hänen suunnitelmistaan Face/Off 2 -elokuvalle, joka olisi jatkoa 90-luvulla ensi-iltansa saaneelle Travoltan ja Cagen toimintatrillerille.

Mutta hänen sydämessään sykkii on myös suuri rakkaus 80-luvun kulttisarjaa Thundercatsiä kohtaan.

”Se on unelmaprojekti minulle. Minulla oli sarjaan pakkomielle läpi lukion. Se houkutteli minua ryhtymään elokuvantekijäksi. Ja nyt, 20 vuotta myöhemmin, saan mahdollisuuden tehdä oman Thundercats -elokuvani, Wingard kertoo Deadlinelle.

Animaatio/fantasia -sarja ilmestyi ensi kerran vuonna 1985 ja siinä seurattiin humanoidisia, kissan kaltaisia avaruusolentoja, joilla oli maagisia voimia. Ohjaaja suunnittelee elokuvalle hyperrealistista tyyliä, jossa CGI yhdistyy 80-luvun estetiikkaan, jonka fanit varmasti muistavat edelleen.

Ensiviikolla palaamme jälleen leffauutisten maailmaan!