12.3.2021,

Leffauutiset: Ensimmäinen katsaus Space Jam - Uusi legenda -elokuvaan

Space Jam 2 tarjoilee makeaa nostalgiaa ja Lady Gaga punoo tyylikkäänä murhasuunnitelmia. Nämä ja paljon muuta viikon leffauutisissa!

Uusia kuvia ja yksityiskohtia tulevasta Space Jam 2 –elokuvasta

Monille 90-luvun lapsille Space Jam on rakastettu kulttielokuva, joka herättää lämpimän nostalgisia muistoja. Elokuvassa koristähti Michael Jordan ja Väiski Vemmelsääri kohtaavat avaruusoliot galaksien välisessä ottelussa, mukanaan myös liuta muita tunnettuja Looney Tunes -sarjakuvahahmoja.

Nyt, 25 vuotta myöhemmin, on aika pelata koripalloa uudelleen, ja tällä kertaa supertähti LeBron Jamesin kanssa. Entertainment Weekly paljastaa, että jatko-osan juoni pyörii Jamesin pojan ympärillä, jonka paha tekoäly (Don Cheadle) sieppaa.

Sieppauksen jälkeen suuri osa elokuvan tapahtumista sijoittuu Warner 3000 -nimeä kantavaan ”viihdeulottuvuuteen”, joka antaa elokuvan studiolle Warner Brosille mahdollisuuden leikitellä tunnettujen elokuvaklassikoiden kanssa. Hahmot vierailevat seikkailun lomassa mm. The Matrixin, Wonder Womanin ja Casablancan maailmoissa.

Muuten, muista pitää silmällä myös katsomoa elokuvan ratkaisevan korispelin aikana, sillä yleisön joukossa voi vilahdella tuttuja Hollywood-hahmoja, kuten King Kong ja Batman. Space Jam - Uusi legenda donkkaa leffateattereihin tänä kesänä.

Lady Gaga on hohdokas, mutta vaarallinen

Adam Driverilla ja Lady Gagalla näyttää olevan mukava hiihtoloma Alpeilla! Tällä viikolla julkaistiin ensimmäinen kuva tulevasta House of Gucci -elokuvasta, jonka kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Euroopassa.

Driver näyttelee elokuvassa muoti-imperiumin tuhlaajapoikaa Maurizio Guccia, ja Gaga on hänen elämäänsä kyllästynyt vaimonsa Patrizia Reggiani, joka päättää murhata miehensä. House of Gucci on Gagan ensimmäinen rooli sitten A Star is Born -elokuvan, josta hän voitti Oscarinkin.

Tositarinaan perustuvan draamatrillerin ohjaa Ridley Scott, ja näyttelijäkaartissa nähdään myös Jared Leto ja Al Pacino. Elokuvan kaavaillaan saapuvan valkokankaille jo vuoden 2021 lopussa.

Huhut liikkeellä mahdollisesta Harry Potterin jatko-osasta

Harry Potter, 2000-luvun kenties rakastetuin leffasarja, voi palata valkokankaille! Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvat sijoittuvat toki samaan universumiin, mutta eikö olisikin maagista nähdä itse Daniel Radcliffe jälleen mahtavan velhon roolissa?

Hollywood Reporter on keskustellut WarnerMedia-johtajan kanssa, jonka mukaan ”Rowlingin tarinoissa on paljon potentiaalia”. Tiedämmekin jo, että Potter-maailmasta kertovaa TV-sarjaa suunnitellaan parhaillaan, mutta uusista elokuvista emme ole uskaltaneet edes uneksia. 

Sivuston mukaan keskusteluja käydään erityisesti Harry Potter ja kirottu lapsi -näytelmästä, joka sijoittuu Harryn, Ronin ja Hermionen aikuisvuosiin. Juoni seuraa Harryn ja Ginnyn poikaa Albusta, joka aloittaa opiskelun Tylypahkassa ja löytää parhaan ystävänsä Draco Malfoyn pojasta. Mitä loitsua me tarvitsemmekaan nyt, jotta kaavailtu elokuva toteutuisi?

Michael B. Jordan ohjaa uuden Creed-elokuvan

Adonis Creed palaa jälleen nyrkkeilykehään, ja tällä kertaa Michael B. Jordanilla on edessään toisenlainen haaste – näyttelijä debytoi nimittäin myös ohjaajana.

”Michaelin visio Creedista on uskomattoman jännittävä”, elokuvastudio MGM kertoo Deadlinelle

Tessa Thompson palaa rooliinsa Adoniksen tyttöystävänä, mutta tällä hetkellä emme vielä tiedä nähdäänkö mentori Rocky Balboa (Sylvester Stallone) myös jatko-osassa. Creed III tulossa leffateattereihin talvella 2022.

Steven Spielberg tekee elokuvan lapsuudestaan

Mestariohjaaja Steven Spielbergin elokuvat kertovat usein lapsista, joilla on kiemurainen suhde vanhempiinsa. Hänen seuraava projektinsa onkin jotain todella henkilökohtaista – nimittäin elokuva, joka perustuu hänen omaan lapsuuteensa Arizonassa 1950- ja 60-luvuilla.

Spielberg tarkastelee lapsuuttaan omaelämäkerrallisin silmin yhdessä käsikirjoittaja Tony Kushnerin (Lincoln, Wes Side Story) kanssa. Deadlinen mukaan Michelle Williams voidaan nähdä Spielbergin äidin inspiroimassa roolissa.

Elokuvan tarkempia yksityiskohtia ei vielä tunneta. Tottumuksensa mukaisesti Spielberg työskentelee nopeasti – kuvaukset käyntiin kesällä ja leffa valkokankailla jo vuonna 2022.

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä – pian on Oscar-ehdokkaiden aika!

Päivä, jota olemme innolla odottaneet, on pian täällä - tämän vuoden Oscar-ehdokkaat julkaistaan maanantaina iltapäivällä! Elokuvat kuten Nomadland, The Father, Judas and the Black Messiah, Minari sekä tanskalainen Yhdet vielä vaikuttavat olevan veikkaustilastojen kärjessä. Kaikki ehdokkaat julkaistaan myös finnkino.fi:ssä, joten pidä meitä silmällä!