8.5.2018, Ajankohtaista

Muistathan käyttää joululahjalippusi niiden voimassaoloaikana!

Löytyykö lompakosta, laatikosta tai taskun pohjalta vielä käyttämättömiä Finnkinon joululahjalippuja?

Joululahjalippujen viimeinen käyttöpäivä on joko toukokuun puolivälissä, keskiviikkona 16.5.2018 tai kuun lopussa, torstaina 31.5.2018. Tarkista voimassaoloaika omista joululipuistasi! Vielä viimeisenäkin voimassaolopäivänä voit käyttää liput mihin tahansa myynnissä olevaan elokuvanäytökseen. Näytös voi siis olla joululipun viimeistä voimassaolopäivää myöhemminkin, kunhan käytät liput voimassaoloajan puitteissa.

Vaihda joululahjalippusi näytöslippuun Finnkinon teattereissa, verkkokaupassa tai Stockmannin palvelupisteissä. Myös paperiset joululahjaliput voit käyttää Finnkinon verkkokaupassa syöttämällä maksuvaiheessa joululipun numeron "sarjanumero/etukoodi" -kenttään.

Huomaathan, että pelkkä lippuvaraus ei riitä, vaan joululahjalippu on vaihdettava varsinaiseen elokuvalippuun joululippujen voimassaoloaikana.

LEFFAAN!

Koska sarjalipun voi käyttää verkkokaupassa sarjanumeron perusteella, huolehdithan, etteivät käyttämättömät sarjalippusi tai niiden sarjanumerot pääse ulkopuolisen käsiin (asiakaspalveluun voit sarjanumeron ilmoittaa huoletta)! Suosittelemme sarjalippujen ostamista vain Finnkinolta tai valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Monipuolisessa elokuvaohjelmistossa löytyy varmasti jokaiselle jotakin: draamaa, seikkailua, toimintaa, koko perheen elokuvia, romantiikkaa ja komediaa... Kaikki ohjelmistossa olevat elokuvat löydät täältä, ja alta näet vinkkejä loppukevään ensi-illoista. Lisäksi >> ennakkomyynnissä on näytöksiä kesä- ja heinäkuun huippuleffoista - joululipun voit käyttää niihinkin!
 

Avengers: Infinity War (25.4.) Deadpool 2 (16.5.) Isle of Dogs (11.5.)
Hiljainen paikka (13.4.) Minä, Simon (4.5.) Petteri Kaniini (30.3.)

 

Muista käyttää samalla myös jouluherkkusetelisi - niidenkin viimeinen käyttöpäivä on joko ke 16.5. tai to 31.5. - tarkista voimassaolo setelistä! Jouluherkkusetelillä (à 4,00) voi valita Finnkinon herkkumyymälästä mitä tahansa tuotteita 4 € arvosta. Setelillä voit valita myös L-koon popcornit (norm. 4,95) tai pienet nachot (norm. 4,90). Herkkuseteli on käytettävä koko arvostaan kerralla (ei vaihtorahaa).