Luxe teatteri Mylly Raisio

Istu toiseen todellisuuteen

Onnea Raisio! Finnkino LUXE Mylly avattu Kauppakeskus Myllyssä

Finnkino LUXE Mylly on ainutlaatuinen premium-tason leffateatteri.

 

KATSO OHJELMISTO JA OSTA LIPUT >>

 

Erikoistarjous vain Myllyssä

 

Normaaleilla sarjalipuilla leffaan LUXE-saliin ilman lisäveloitusta (6.-19.5.)

Onko sinulla käyttämättömiä sarjalippuja? Nyt voit hyödyntää sarjalippusi Myllyn premium-elokuvasaleissa ilman lisämaksua 6.-19.5.2022. Tarjous on voimassa vain uudessa Finnkino LUXE Myllyssä.

 

 

LUXE ja iSENSE – luksustason elokuvakokemus!

 

Istu toiseen todellisuuteen – koe LUXE ja iSense itse niin ymmärrät, mitä todellinen elokuvanautinto tarkoittaa! LUXE ja iSense edustavat molemmat Finnkinon premium-saleja, jotka nostavat elokuvaelämyksen aivan uudelle tasolle.

LUXE-saleissa tavanomaiset leffaistuimet on korvattu ylellisen muhkeilla säädettävillä lepotuoleilla, joissa voit nostaa jalat ylös ja nojautua rennosti taakse.

iSense puolestaan on kokonaisvaltainen premiumsalikonsepti, jossa 4K-projektorit, Dolby Atmos -äänimaailma sekä suuri valkokangas tarjoavat katsojille ylivoimaisen elokuvaelämyksen. Lue lisää premium-saleistamme.

Luksustason leffakokemuksen täydentävät tietenkin leffaherkut, jotka premium-saleissa voivat olla niin limua ja poppareita kuin viiniä ja herkullisia Leffa-aterioita. Ateriat voi tilata kätevästi ennakkoon samalla kun ostat leffaliput verkkokaupastamme. Täältä saat lisätietoja leffa-aterioista. Viihtyisässä Oscar’s Barissa voi nauttia vaikkapa lasillisen viiniä ennen elokuvan alkua.

Lisätietoja Myllyn teatterista saat tästä.