Näkemiin Neuvostoliitto - osallistu leffaskabaan!

 

Vauhdikas draamakomedia Näkemiin Neuvostoliitto pohjautuu inkerinsuomalaisen Lauri Randlan omiin kokemuksiin idän ja lännen välissä kasvamisesta. Tuttujen neuvostoiskelmien ja lämpimän nostalgian rytmittämä elokuva käsittelee poikkeuksellista ajanjaksoa raikkaasti ja pisteliään hauskasti. Ja perhe on pahin – myös Neuvostoliitossa.


” Johanneksen kasvutarina on valloittavan hauska.” ★★★★ – Jussi Huhtala, Episodi

“Elämänmakuisten henkilöhahmojen ohella elokuvan ihastuttavuus kasvaa sen erehtymättömästä tragikomiikantajusta ja vilpittömästä elämänymmärryksestä.” ★★★★ – Tuomas Rantanen, Voima

 

Osallistu kilpailuun

 

Osallistu Näkemiin Neuvostoliitto -kilpailuun ja voita elokuva-aiheinen muki! Vastaa alla olevaan kysymykseen yhteystietoineen ja olet mukana kolmen emalimukin arvonnassa.

 

 

Kilpailun säännöt

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvonnan järjestäjänä toimii Finnkino Oy yhteistyössä B-Plan Distributionin kanssa (Näkemiin Neuvostoliitto -elokuvan levitysyhtiö). Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 15-vuotiaat luonnolliset henkilöt pois lukien Finnkinon henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Kukin henkilö saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omilla yhteystiedoilla. Kukin henkilö saa osallistua kampanjaan vain yhdellä sähköpostiosoitteella.

Osallistuminen ei edellytä lippujen ostamista.

Osallistumisaika

Kampanja-aika on sunnuntaihin 12.7. klo 23.59 asti. Finnkino ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Arvonnan suorittaminen ja palkintojen lunastus

Arvonta suoritetaan kaikkien osallistumiskelpoisten osallistujien kesken kahden viikon kuluessa kilpailun päättymisestä. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti, lomakkeessa annettuihin yhteystietoihin. Palkinto toimitetaan voittajan kilpailulomakkeella ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittaja ei ole osallistumiskelpoinen tai häneen ei saada yhteyttä yhden vuorokauden kuluessa, Finnkino pidättää oikeuden suorittaa arvonnan uudelleen.

Palkinto 

Arvomme kolme Näkemiin Neuvostoliitto -mukia.

Tietosuoja & rekisteriseloste 

Finnkino arpoo voittajan eikä luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Voittajan yhteystiedot toimitetaan arvonnan toiselle järjestäjälle ja palkinnon lähettäjälle palkinnon toimittamista varten. Palkinnon toimittaa: B-Plan Distribution.

Tässä kilpailussa sovelletaan Finnkinon tietosuojakäytäntöjä.  Henkilötietoja ei käytetä eikä jaeta mihinkään muihin tarkoituksiin kuin näissä kilpailusäännöissä mainittuihin käyttötarkoituksiin.

Näkemiin neuvostoliitto -traileri