finnkinolab

 

 

 

Finnkino Lab - suurten tunteiden yhteisö

Koet enemmän - saat enemmän

Finnkino Lab on suurten tunteiden yhteisö ja Finnkinon asiakkuusohjelma, jonka jäsenenä koet ainutlaatuisia elämyksiä ja saat vaihtuvia henkilökohtaisia etuja.

Kun kuulut Finnkino Lab -asiakkuusohjelmaan, vastaanotat arvokkaita etuja sähköpostitse.

Finnkino Lab -etuja 2019:

  • Varaukset
  • Vaihtuvat herkkuedut
  • Synttäripopparit
  • Henkilökohtaiset edut
  • Kuukausiarvonnat

 

Finnkino Lab on ollut Finnkinon työntekijöiden ja asiakkaiden yhteinen kehitysfoorumi. Laajensimme onnistunutta kokeilua asiakkuusohjelmaksi, ja nyt kutsumme kaikki suurten elokuvakokemusten ystävät mukaan yhteisöömme.

Toteutimme keväällä 2016 ainutlaatuisen asiakaspalvelun kehittämishankkeen. Lab-kehittämishankkeen tavoitteena oli ideoida, suunnitella ja testata uusia elokuvateatterikokemuksia parantavia ratkaisuja yhdessä asiakkaiden ja henkilöstön kanssa.

Hankkeen aikana saimme yhteensä lähes 300 asiakaskokemusta parantavaa ideaa sekä osallistimme yli 300 asiakasta ja yli 200 finnkinolaista. Valitsimme kaikkien ideoiden joukosta live-testaukseen potentiaalisimpia ideoita, kuten mm. henkilökunnan salipuhe ennen elokuvaa, asiakkaille räätälöity tervehdys valkokankaalla, Behind the scenes -kierros taustatiloissa sekä esihinnoiteltu karkkikuppi. Lanseerattu asiakkuusohjelma, Finnkino Lab on myös yksi hankkeen kautta tulleista ideoista.

Lab-kehittämishankkeen pohjalta halusimme luoda innostavan toimintatavan, joka mahdollistaa asiakkaiden ja koko henkilöstön osallistamisen toimintamme kehittämisessä jatkossakin. Laajensimme tätä onnistunutta toimintatapaa asiakkuusohjelmaksi, ja kutsumme kaikki suurten elokuvakokemusten ystävät mukaan yhteisöömme.

Asiakkaamme ja henkilöstömme pääsevät jatkossakin vaikuttamaan elokuvateatterikokemusten ja Finnkinon toiminnan kehittämiseen erilaisten hankkeiden kuten mm. Maxim- ja Itäkeskus -elokuvateattereiden kehittämisen parissa.
 

 

 

Finnkino Lab

Sähköinen asiakaskortti

, Ajankohtaista 1.11.2018