Leffasalin ovella

#salihaukka

Mitkä leffat kuuluvat sun saliohjelmaan kesällä? Osallistu kilpailuun ja voit voittaa leffalippuja.

Postaa kuva kesällä näkemäsi elokuvan leffalipuista, tägää #salihaukka @Finnkino_Fi ja voit voittaa kesän superlippupaketin. #Finnkino

Kesän kovin saliohjelma ››

 

 

 

1. Järjestäjä

Finnkino Oy (jäljempänä "Järjestäjä")
Y-tunnus: 0647239 -1
Osoite: Mannerheimintie 113, 00280 Helsinki.

Yhteydenotot kilpailun Järjestäjään sähköpostitse osoitteeseen markkinointi@finnkino.fi.

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 13-vuotiaat henkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen tai heidän perheenjäseniään.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 20.5.-28.7.2019. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

4. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua ottamalla kuvan Finnkinon leffalipuista ja jakamalla kuvan Instagramissa tunnisteilla #salihaukka ja @finnkino_fi.

Käyttämällä tunnistetta @finnkino_fi osallistuja luovuttaa Järjestäjälle oikeuden käyttää julkaisemaansa kuvaa Finnkinon viestintäkanavissa kuten Instagramissa, Twitterissä, Facebookissa ja Snapchatissa, Finnkinon verkkosivuilla sekä muualla kilpailuun liittyvissä materiaaleissa. Tunnisteen käyttäminen ei kuitenkaan velvoita Järjestäjää julkaisemaan kuvaa omissa kanavissaan.

Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla. Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että osallistujan Instagram-tili on julkinen. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa asiattomat kuvat kilpailusta. Kilpailuun osallistuva vakuuttaa omistavansa kaikki oikeudet lataamaansa kuvaan.

Kilpailuun osallistujan tulee olla vähintään 13-vuotias. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

5. Palkinnot

Järjestäjä valitsee joka viikko osallistuneiden joukosta voittajan, joka saa Finnkinon kesälippupaketin (arvo 45,00 €). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi eikä muuhun tuotteeseen tai palveluun. Kesälippupaketti sisältää 4 Finnkinon sarjalippua, jotka ovat voimassa 10.12.2019 saakka. Liput voi vaihtaa näytöslippuun teatterin kassalla tai Finnkinon verkkosivuilla www.finnkino.fi. Kesän superlippupaketti käy myös kaikkiin elokuvanäytöksiin Premium-saleissa.

6. Kilpailun voittaminen

Voittajien valinta suoritetaan kaikkien osallistumiskelpoisten osallistujien kesken jokaisen viikon maanantaina. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sosiaalisen median kautta. Mikäli voittaja ei ole osallistumiskelpoinen tai häneen ei saada yhteyttä kolmen (3) vuorokauden kuluessa Finnkino pidättää oikeuden suorittaa arvonnan uudelleen. Voittajien nimet voidaan julkaista Järjestäjän verkkosivuilla sekä muissa kanavissa.

Palkinto postitetaan voittajalle kahden viikon kuluessa siitä, kun hän on ilmoittanut postitusosoitteensa.

7. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista tai niistä aiheutuvista seuraamuksista. Osallistuja itse vastaa kirjaamiensa tietojen oikeellisuudesta ja toiminnallisuudesta. Osallistujien henkilötietoja käsitellään Henkilötietolain säännösten mukaisesti. Voit lukea lisää tietosuojasta Finnkinolla osoitteessa www.finnkino.fi/tietosuoja.

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

8. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

9. Väärinkäytökset

Järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä kaikki sellaisten henkilöiden osallistumiset, jotka ovat osallistuneet kampanjaan käyttäen kiellettyjä keinoja, kuten julkaisemalla kuvan, johon hänellä ei ole oikeutta. Osoitetusti kiellettyjä keinoja käyttäneiden osallistujien kaikki osallistumiset, myös näiden sääntöjen mukaisesti tehdyt, mitätöidään ilman eri ilmoitusta.

10. Muuta

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.