Finnkinon Superpäivä

Superpäivä on leffapäivä! Superpäivän monipuolisesta leffatarjonnasta löytyy varmasti kaikille oma suosikki - onko se toimintaa, komediaa, seikkailua, draamaa, kotimaista vai kenties romantiikkaa?

Superpäivän leffaliput koko päivän:

  • Normaalinäytökset 7,50 €
  • 3D-näytökset 8,50 €
  • Scape-liput +1,50 € (lisätään sekä 2D- että 3D-hintoihin)

Huom. Superpäivän tarjoushintoihin ei voi yhdistää muita etuja tai tarjouksia. Etuhinnat koskevat vain elokuvanäytöksiä, ei Event Cinema -näytöksiä (esim. ooppera, teatteri, baletti, konsertit). Espoon Omenan Lounge-salissa lipun hinta 12,00 €.
 

Superpäivän parkkietu

Superpäivänä Finnkinon asiakkaat saavat 2 h parkkiedun kaikissa Helsingin EuroPark-pysäköintihalleissa. Kysy parkkihyvityslippua teatterin lippukassalta!

 

Superpäivä jäsenhintaan

Superpäivän leffaliput Finnkino Labin jäsenille:

  • Normaalinäytökset 6,50 €
  • 3D-näytökset 7,50 €
  • Scape-liput +1,50 € (lisätään sekä 2D- että 3D-hintoihin)

Superpäivän jäsenhintaisen lipun voi lunastaa vain verkkokaupasta henkilökohtaisella etukoodilla, joka toimitetaan jäsenprofiilin sähköpostiosoitteeseen. Jäsenyys on sidottu markkinointilupaan, sillä jäsenedut toimitetaan sähköpostilla. Jos asiakas peruu jäsenviestinnän, ei hän voi myöskään vastaanottaa jäsenetuja.

Etu on voimassa vain Superpäivän näytöksiin. Etukoodilla voi ostaa yhden etuhintaisen lipun Superpäivän näytökseen. Superpäivän tarjoushintoihin ei voi yhdistää muita etuja tai tarjouksia. Etuhinnat koskevat vain elokuvanäytöksiä, ei Event Cinema -näytöksiä (esim. ooppera, teatteri, baletti, konsertit). 

Finnkinon Labin jäsenenä saat Superpäivänä myös 2 leffapopparit yhden hinnalla!

Liity Finnkino Labin jäseneksi