Uusi upea Finnkino Itis on nyt avoinna!

Itikseen avattiin 30.11.2018 upea yhdeksän salin elokuvateatterikokonaisuus, jonka vetonaulana on Suomen ensimmäinen huippumoderni IMAX®-teatteri! Teatteriin avautui IMAX®:n lisäksi kuusi muuta klassista elokuvateatterisalia sekä kaksi uutta LUXE premium-salia. LUXE premium-saleissa istuinmukavuutta on parannettu muhkeilla ja kallistuvilla nojatuoleilla sekä omilla sivupöydillä. Elokuvateatterin 2. kerrokseen avattiin myös viihtyisä Oscar’s Bar, jossa asiakkaat voivat käydä lasillisella ja tilata pientä lämmintä syötävää, ”film foodia” nautittavaksi elokuvaa ennen tai jälkeen, tai premium-saleissa elokuvanäytöksen aikana.
 

Finnkino Itiksen ohjelmisto on myynnissä Finnkinon verkkokaupassa ja kaikissa teattereissa sekä Stockmannin palvelupisteissä.
 

Avajaistarjous Finnkino Lab -jäsenille:
Sarjalipulla ilman lisämaksua premium-saleihin

Avajaiskuukauden ajan Labin jäsenet pääsevät normaalilla Finnkinon sarjalipulla Itiksen premium-saleihin (IMAX- ja LUXE-salit) ilman lisämaksua (näytökset ajalla 30.11.–31.12., max 4 lippua/näytös, etu käytettävissä vain verkkokaupassa).

Lisätietoja Finnkino Labista.
 

Koe suurenmoinen elokuvaelämys uudessa IMAX®-elokuvateatterissa!

IMAX®-elokuvia tulee globaalisti ensi-iltaan vuosittain yli 50 ja Finnkino Itiksen IMAX®-teatterissa nähdään loppuvuonna 2018 ja alkuvuonna 2019 ainakin seuraavat elokuvat:

ITIKSEN OHJELMISTO ››

 

Suomen ensimmäinen IMAX-sali Finnkino Itis

 

Tervetuloa uuteen Finnkino Itikseen!

 

Kauppakeskuksen ollessa suljettu teatteriiin ja sieltä pois pääsee kauppakeskuksen pääovista Tallinnanaukiolta.