Valmistujaislahjaideat 2021

In the Heights

Valot Washington Heightsin yllä… Kahvin tuoksu leijailee ilmassa 181. Streetin metroaseman luona, missä erilaiset unelmat luovat tämän elämää sykkivän tiiviin yhteisön. Kaiken keskiössä on sympaattinen ja vetovoimainen lähikaupan pitäjä Usnavi (Anthony Ramos), joka säästää jokaisen ylijäävän pennin toivoessaan, kuvitellessaan ja laulaessaan paremmasta elämästä.

In the Heights -musikaalissa Lin-Manuel Mirandan musiikki ja lyriikat yhdistyvät ohjaaja John M. Chun eloisaan ja omaperäiseen kerrontaan. Chu ohjaa elokuvan Quiara Alegría Hudesin käsikirjoituksen pohjalta. Se perustuu musikaalinäytelmään, jonka Lin-Manuel Miranda on luonut Quaira Alegrían kirjaan pohjautuen.

Osta liput & voit voittaa matkan New Yorkiin!

Leffalipustasi voi tulla lentolippu! Tanssi unelmistasi totta In the Heights -elokuvan tunnelmissa - osta lippu In the Heights –elokuvaan ja voit voittaa matkan kahdelle New Yorkiin!

Kaupunkilipulla näet unelmiesi nähtävyydet ja koet kaupungin tunnelman. Downtown tai Uptown, Harlem tai Brooklyn. Tutustu alueisiin, jotka ovat tehneet New Yorkista yhden maailman kansainvälisimmistä suurkaupungeista. Kun nälkä yllättää, valitse mieleisesi Chelsea Market -liikekorttelin kaikenkirjavista keittiöistä. Kulinaaristen kulttuurien valtava valikoima hivelee vaativimmankin herkkusuun makuhermoja!

Latinalaisamerikkalaisen tanssin tunnilla kaupungin rytmi vie sinut mukanaan arvostetun paikallisen tanssistudion opissa. Antaudu salsan sykkeelle, merenguen magialle tai cha-cha-chan koukeroille! Kiihdytä tanssiaskeleesi vauhdikkaan ja mukaansa tempaavan bachatan rytmiin.

Metropolitan Museum of Art -taidemuseossa pääset ihailemaan taideteoksia yli viidentuhannen vuoden ajalta. Kattavassa kokoelmassa on teoksia niin Latinalaisesta Amerikasta kuin maailman muista kolkista.

Pääset osallistumaan kilpailuun In the Heights –elokuvan verkkokaupasta ostettujen lippujen yhteydessä. Palkintomatkan tarkemmat tiedot löydät täältä. Matkustusajankohta 14.1.-12.12.2022. Kilpailuun osallistuminen edellyttää sääntöjen hyväksymisen. 

Lue kilpailun säännöt

OSTA LIPUT ››