Verkkokauppa | Lunastaminen verkkopalvelusta

Huomaathan, että varauksen maksaminen ei ole mahdollista varauksen voimassaoloajan päätyttyä. Viimeinen lunastushetki selviää lippuvarauksen tiedoista!

Verkkopalvelusta varattujen lippujen lunastaminen

Voit maksaa verkkopalvelusta varaamasi liput Omalla sivulla varauksen voimassaoloaikana.

• Klikkaa  Oma sivu.
  • (Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella, jolla olet varannut liput verkkopalvelusta.)
  • Valitse  Lippuvaraukset.
  • Avaa varauksesi tiedot.
  • Valitse haluamasi liput (oletuksena kaikki varauksen liput ovat valittuina).
  • Klikkaa Maksa valitut liput.
  • Maksa liput haluamallasi maksutavalla.
  • Tulosta liput itse tai nouda ne lippukassalta ilmoittamalla oston numero, joka näkyy lippujen maksamisen jälkeen.

Lunastaminen teatterin lippukassalta

Verkkopalvelusta varaamasi liput voi myös lunastaa minkä tahansa Finnkinon elokuvateatterin lippukassalta ennen varauksen voimassaolajan päättymistä ilmoittamalla varauksen numeron, joka näkyy lippuvarauksen tiedoissa Omalla sivulla. Lunastusaika päättyy yleensä 45 minuuttia ennen näytöksen alkamista. Muista tarkistaa lunastusaika varauksesi tiedoista poikkeusten varalta!

Teattereiden aukioloajat