Sarjaliput | E-sarjaliput

E-sarjalippujen voimassaoloajan ja lukumäärän tarkistaminen

Huomaathan, että kaikille Finnkinon eri tyyppisille sarjalipputuotteille on ominaista edullinen hinta ja siihen sidottu rajoitettu käyttöaika. Sarjalippuja ei voi käyttää niiden voimassaoloajan päättymisen jälkeen, niitä ei lunasteta takaisin tai vaihdeta uusiin sarjalippuihin eikä niiden voimassaolaikaa voi muuttaa.

Voit tarkistaa verkkopalvelusta ostamiesi E-sarjalippujen voimassaoloajan Omalla sivulla.

• Klikkaa  Oma sivu.
  • Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella, jolla olet ostanut E-sarjalippuja verkkopalvelusta.
  • Valitse  E-sarjaliput.
  • Voimassaoloaika ja käyttämättömien lippujen lukumäärä näkyy avautuvassa näkymässä.