Verkkokauppa | Varauksen peruutus

Verkkopalvelusta tehdyn lippuvarauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa verkkopalvelusta varaamasi liput Omalla sivulla varauksen voimassaoloaikana, ennen lippujen maksamista.

• Klikkaa  Oma sivu.
  • (Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella, jolla olet varannut liput verkkopalvelusta.)
  • Valitse  Lippuvaraukset.
  • Avaa varauksesi tiedot.
  • Valitse liput, jotka haluat peruuttaa (oletuksena kaikki varauksen liput ovat valittuina).
  • Klikkaa Peruuta valitut liput.

Voiko verkkokaupasta ostetut liput peruuttaa ja saada rahat takaisin?

Maksettuja lippuja ei lähtökohtaisesti lunasteta takaisin. Lipuilla ei ole peruutusoikeutta, koska osto kohdistuu määrättynä ajankohtana tapahtuvaan vapaa-ajan palveluun.

Poikkeustilanteissa (sairastapaus tai liput ostettu väärään näytökseen) voit vaihtaa liput toisiin, tai peruuttaa ne veloituksetta minkä tahansa Finnkinon elokuvateatterin lippukassalla viimeistään tuntia ennen sitä näytöstä, johon olet liput ostanut. Mikäli tämä ei ole mahdollista, liput voi peruuttaa myös soittamalla Kinolippuun (0600 007 007, 1,99/min + pvm/mpm) ennen näytöksen alkua.

Huom! Kinolipun aukioloajat ma-to klo 12-18, pe-su klo 10-18.