Valmistujaislahjaideat 2021

Fast & Furious 9 – kesän vauhdikkain elokuvaelämys

Kesä 2021 jatkuu rytinällä elokuvateattereissa, kun 30.6. valkokankaille saapuu renkaat vinkuen Fast & Furious 9, yhdeksäs osa jo lähes kahden vuosikymmenen ajan jatkuneesta elokuvasarjasta.

Voit ajaa kuinka kovaa tahansa, mutta kukaan ei voi paeta menneisyyttään.

Dom Toretto (Vin Diesel) on vetäytynyt viettämään rauhallista kotielämää Lettyn ja poikansa Brianin kanssa. He kuitenkin tietävät, että vaikka taivaanranta näyttää seesteiseltä, sen takana heitä uhkaa aina vaara. Tällä kertaa Domin on kohdattava omat menneisyyden syntinsä pelastaakseen rakkaimpansa. Tuttu jengi palaa jälleen yhteen pysäyttääkseen koko maailma kohtaloa uhkaavan juonen, jonka takana on nerokkain salamurhaaja ja taitavin kuski, jonka he ovat koskaan kohdanneet - mies, joka sattuu olemaan myös Domin hylkiö-veli Jakob (John Cena).

Osta liput & voita elokuvan tähtinäyttelijöiden signeeraama ainutlaatuinen juliste sekä F9-keräilyauto!

Osta liput Fast & Furious 9 -leffaan ja voit osallistua arvontaan, jonka palkintona on näyttelijöiden nimikirjoituksilla varustettu kehystetty juliste ja Jadan Collector’s Edition -pienoismallipaketti!

Voit osallistua arvontaan 4.6.-4.7. täyttämällä alla olevan lomakkeen. Arvontaan voivat osallistua kaikki Fast & Furious 9 -elokuvaan lipun ostaneet henkilöt. Voittaja arvotaan 8.7. ja häneen ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

 

FAST on edelleen yksi suosituimmista elokuvasaagoista koko maailmassa. Saagan kahdeksan aiempaa osaa ovat keränneet maailmanlaajuisesti miljardien eurojen lipputulot, ja kesäkuun 30. päivänä ensi-iltansa saavasta Fat & Furious 9 -elokuvasta povataan niin ikään valtaisaa menestystä.

Ota siis mukava asento, nosta jalat polkimilta ja valmistaudu kesän vauhdikkaimpaan leffaelämykseen!

Tutustu huolellisesti arvonnan sääntöihin