Usein kysyttyä

Alennukset Edut Herkut Hinnat Huijausviestit IkärajatLippujen ostaminen ja verkkokauppaLippujen varaaminenLöytötavarat Maksutavat Ohjelmisto Omat eväät Saavutettavuus Oma näytös Sarjaliput

 

Alennukset

  • 30 % alennus normaalihintaisista elokuvalipuista arkipäivisin ma-pe ennen klo 17 alkaviin näytöksiin.
  • 20 % alennus normaalihintaisista elokuvalipuista ma-to klo 17 jälkeen alkaviin näytöksiin.
  • 10 % alennus normaalihintaisista Event Cinema -lipuista.
  • 20 % alennus leffaherkuista ma-to koko päivän ja pe ennen klo 17.00.

Opiskelijahintaisen lipun voit ostaa VAIN Finnkinon verkkokaupasta kirjautuneena omaan profiiliisi. Varauduthan esittämään digitaalisen tai muovisen opiskelijakorttisi teatterissa lipuntarkastuksen yhteydessä.

Opiskelija-alennukseen ovat oikeutettuja lukiolaiset, ammattiin opiskelevat sekä ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijat, joilla on virallinen opiskelijakortti. Myös ulkomaalaisella opiskelijakortti oikeuttaa alennukseen. Aikuis- ja kansalaisopistojen ja VR:n tai Matkahuollon opiskelijakortit eivät kuulu edun piiriin.

Opiskelijalipun voi ostaa kassalta poikkeustapauksissa: kun kyseessä on ryhmä josta osa on opiskelijoita, tai kun maksu tapahtuu kulttuuriseteleillä tai -saldolla.

Henkilökohtaista alennusta ei voi yhdistää kampanja- tai tarjoushintoihin tai sarjalippuihin. Alennukset eivät ole voimassa arkipyhinä tai Lounge-salin näytöksissä.

Lataa Frankin digitaalinen opiskelijakortti, ja alennukset kulkevat aina mukanasi!

Kela- tai työeläkekortilla etua Finnkinon näytöslipuista:

  • 30 % alennus elokuvalipun normaalihinnasta arkisin ma-pe ennen klo 17 alkaviin näytöksiin. Ei arkipyhinä.
  • 20 % alennus elokuvalipun normaalihinnasta muina aikoina.
  • 10 % alennus normaalihintaisista Event Cinema -lipuista.

Henkilökohtaista alennusta ei voi yhdistää kampanja- tai tarjoushintoihin tai sarjalippuihin. Eläkeläisalennus ei ole voimassa Lounge-salin näytöksissä.

Eläkeläislipun voit ostaa myös Finnkinon verkkokaupasta, kun olet kirjautunut sisään omaan asiakasprofiiliisi – varauduthan esittämään voimassa oleva kela-tai työeläkekorttisi teatterissa lipuntarkastuksen yhteydessä.

Varusmiespassia tai siviilipalvelustodistusta näyttämällä Finnkinon lippukassalta ostetusta elokuvalipusta:
- 30 % alennus elokuvalipun normaalihinnasta arkisin ma-pe ennen klo 17 alkaviin näytöksiin. Ei arkipyhinä.
- 20 % alennus elokuvalipun normaalihinnasta muina aikoina.
- 10 % alennus normaalihintaisista Event Cinema -lipuista.

Henkilökohtaista alennusta ei voi yhdistää kampanja- tai tarjoushintoihin tai sarjalippuihin. Alennus ei ole voimassa Lounge-salin näytöksissä.

Lastenlipun voi ostaa enintään 12-vuotiaalle lapselle.

- 30 % alennus lipun normaalihinnasta arkena ma-pe ennen klo 17 alkaviin näytöksiin. Ei arkipyhinä.
- 20 % alennus lipun normaalihinnasta muina aikoina.
- 30 % alennus iSense-salin lipun normaalihinnasta kaikkina aikoina.

Finnkino suosittelee, että pienten lasten kanssa elokuviin kannattaa tulla siinä vaiheessa, kun lapsi jaksaa istua omalla paikallaan näytöksen ajan ja keskittyä elokuvaan. Lapselle ostetaan aina oma lippu elokuvanäytökseen pois lukien Vauvakino-näytökset.

Edut

S-Etukortilla saat Finnkinon Kuukauden elokuvasta 15 % alennuksen

Kuukauden elokuvaan saat max 4 lippua / S-Etukortti, etua ei voi yhdistää muihin etuihin eikä osto kerrytä Bonusta. Edun saat esittämällä S-Etukortin teatterin kassalla tai Finnkinon verkkokaupasta kuukausittain vaihtuvalla koodilla.

Saat Plussa-kortilla keskiviikon elokuvanäytöksiin 20 % alennuksen elokuvalipun hinnasta.

Alennuksen saat näyttämällä Plussa-korttia teatterin kassalla tai Finnkinon verkkokaupasta kuukausittain vaihtuvalla etukoodilla. Etukoodi on Plussa-korttisi kuusi ensimmäistä numeroa sekä kuukausittain vaihtuva loppunumero. Syötä koodi maksuvaiheessa SARJANUMERO/ALENNUSKOODI -kenttään.

Alennus lasketaan normaalihintaisesta aikuisten elokuvalipusta, eikä koske muita hintaryhmiä. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Max 4 lippua / Plussa-kortti tai etukoodi. Etu ei ole voimassa festivaalinäytöksissä.

S-etukortilla tai Plussa-kortilla saatavan edun voit käyttää maksuvaiheessa syöttämällä koodin Sarjanumero/alennuskoodi-kenttään.

Lue S-edun tarkemmat ohjeet täältä.
Lue Plussa-kortin tarkemmat ohjeet täältä.

Veikkauksen Etuasiakkaille on tarjolla leffakohtainen kampanja, jossa saat kaksi lippua yhden hinnalla tiistain näytöksiin valittuihin elokuviin. Tutustu etuun ja sen lunastusohjeisiin täältä: www.veikkaus.fi/leffaetu

Herkut

Finnkinon teattereissa nautitaan vain myymälästämme tai Oscar’s barista ostettuja tuotteita. Finnkinon valikoimissamme olevat tuotteet on suunniteltu muut elokuvissakävijät huomioiden, ja voit viedä ne vapaasti saliin. Valikoimastamme löydät karkkeja, popcorneja, suolaisia snack-annoksia, erilaisia juomia ja muuta naposteltavaa (valikoima vaihtelee teattereittain).  Jätäthän muut ruoka-annokset teatterin ulkopuolelle.

Lie lisää Omat Eväät -osiosta

 

iSense-saleihin ennakkotilattavat leffaherkut

Säästyt jonottamiselta, sillä tilaamasi popparit, juomat ja makeiset odottavat sinua valmiina leffaan tullessasi. Ennakkotilaus tehdään ja maksetaan verkkokaupassa leffalipun oston yhteydessä. Varausta tehdessä herkkujen tilaaminen ei ole mahdollista, mutta voit tehdä tilauksen, kun lunastat varatut liput netin kautta. Huom. Mobiilisovelluksilla herkkujen ennakkotilaaminen ei ole mahdollista. Herkkujen ennakkotilaus loppuu kaksi tuntia ennen näytöksen alkua. Helsingin Tennispalatsissa, Tampereen Plevnassa ja Turun Kinopalatsissa herkut voit noutaa aulan noutopisteeltä. Espoon Omenassa ennakkotilatut herkut toimitetaan suoraan sinun paikallesi salissa. iSense-salien ennakkotilattava herkkuvalikoima

Ennakkotilatut herkut Omena Loungessa

Ennakkoon tilaamasi popparit, juomat ja makeiset odottavat sinua valmiina paikallasi salissa. Ennakkotilaus tehdään ja maksetaan verkkokaupassa leffalipun oston yhteydessä. Varausta tehdessä herkkujen tilaaminen ei ole mahdollista, mutta voit tehdä tilauksen, kun lunastat varatut liput netin kautta. Huom. Mobiilisovelluksilla herkkujen ennakkotilaaminen ei ole mahdollista. Herkkujen ennakkotilaaminen päättyy kaksi tuntia ennen näytöksen alkua. Tutustu herkkuvalikoimaan

Lounge-salin näytöksissä on usein myös mahdollisuus nauttia elokuvan ohella salissa esimerkiksi lasin kuohuvaa tai punaviiniä. Nämä näytökset ovat ikärajaltaan K18 ja näihin näytöksiin voit myös ennakkotilata alkoholijuomia. Omia alkoholijuomia ei näytökseen voi tuoda.

Lisäksi Omenassa palvelee FBar, jossa voit nauttia lasillisen ennen elokuvaa tai vaikka sen jälkeen. Baarin juomat saa myös viedä saliin, jos salissa on anniskelunäytös. FBar on auki perjantaisin klo 17.00-21.00 ja lauantaisin klo 16.00-21.00.

Maximin ruoka- ja juomatarjoilut

Elokuvanautintoa voi täydentää tapas-annoksilla, jotka sisältävät laadukkaista raaka-aineista valmistettuja erilaisia herkullisia makupaloja. Maximin ruokien suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa Fazer Cafe, joka on toiminut elokuvateatterin naapurissa jo vuodesta 1891. Pienen syötävän kanssa on mahdollista nauttia salissa vaikkapa lasi viiniä tai olutta. Kupillisen kahvia voi halutessaan saada avecin kera ja lisäksi valikoimasta löytyy mm. erikoisoluita ja samppanjaa. Tutustu Maximin ruoka- ja juomatarjoiluun

Herkut voi ostaa Maximin baarista tai ennakkotilata, jolloin voit noutaa tilauksen näytökseen tullessasi noutopisteestä tai baarista. Ennakkotilaus tehdään ja maksetaan verkkokaupassa leffalipun oston yhteydessä. Varausta tehdessä herkkujen tilaaminen ei ole mahdollista, mutta voit tehdä tilauksen, kun lunastat varatut liput netin kautta. Huomaathan, että Maximissa ruokien ja juomien ennakkomyynti saman päivän näytöksiin päättyy klo 13. Mobiilisovelluksilla herkkujen ennakkotilaaminen ei ole mahdollista.

Huom! Omia eväitä ei Maximiin saa tuoda.

Hinnat

Tietyn näytöksen hinnan näet näytöksen tiedoista lippua varatessa/ostaessa.

Finnkinolla on erilaisia premium-saleja (IMAX, iSENSE, LUXE, LOUNGE, VIP ja Maxim) sekä Helsingin Kinopalatsin salissa 2 premium-penkkirivejä, joiden lipuissa veloitamme pienen lisämaksun. Lisämaksu näkyy lipun hinnassa oston tai varauksen yhteydessä.

Elokuvalippujen hinnat vaihtevat viikonpäivän, kellonajan, elokuvan ja salin mukaan. Tietyn näytöksen lippujen hinnat näet näytöksen tiedoista, kun klikkaat liput-painiketta. Verkkokauppamme ehdottaa tässä vaiheessa sisäänkirjautumista, mutta pääset jatkamaan toki ilmankin, klikkaa vain ruudun alalaidan "Jatka kirjautumatta" -painiketta.

Tutustu alennusryhmien alennuksiin.

Katso myös sarjalippujen hinnat.

Huijausviestit

Useat asiakkaamme ovat keväästä 2017 alkaen saaneet sähköpostiviestejä, joissa "myydään" Finnkinon lahjakortteja pilkkahintaan tai kehotetaan osallistumaan kyselyyn jonka palkintona on leffalippuja. Samankaltaisia viestejä on lähetetty asiakkaille myös tekstiviesteinä puhelimeen sekä Facebookissa yksityisviesteinä. Myöhemmin mukaan tulivat myös kännykkäsovellusten sisäisissä ostoissa esiintyvät huijaustarjoukset. Viesteissä ohjataan verkkosivulle täyttämään yhteystietoja ja maksukorttitietoja.

Kyse ei ole Finnkinon kampanjasta, vaan luvattomasta tietojen kalastelusta sekä tilausansasta - antamalla luottokortin tiedot asiakas sitoutuu maksamaan kuukausittain "verkkoviihdepalvelusta". Finnkinolla ei ole mitään tekemistä kyseisen toimijan kanssa.

Vähänkään epäilyttävistä viesteistä kannattaa tarkistaa lähettäjän sähköpostiosoite: vaikka lähettäjän nimen kohdalla lukisikin Finnkino, huijausviestit on lähetetty aivan eri verkko-osoitteista kuin Finnkinon käyttämät finnkino.fi / email.finnkino.fi (@-merkin jälkeisessä osassa). Mikäli viesti sisältää paljon kirjoitusvirheitä tai muita kieliä sekaisin, on todennäköistä että viesti ei ole Finnkinolta. Kannattaa myös pitää mielessä, että Finnkinon järjestämissä kilpailuissa tai markkinointiviesteissä ei koskaan kysytä luottokortti- tai pankkitietoja. Huom. Huijausviesti kannattaa merkitä roskapostiksi omassa sähköpostiohjelmassa.

Finnkino on tehnyt asiasta rikosilmoituksen poliisille. Mikäli asiassa on aiheutunut sinulle vahinkoa tai olet antanut sivustolle joitain henkilökohtaisia tietoja, suosittelemme että teet asiasta rikosilmoituksen poliisille ja otat ilmoituksessasi huomioon, että kyseessä ei ole Finnkino Oy:n toteuttama markkinointitoimenpide. Jos olet antanut maksukorttisi tiedot, kannattaa kyseinen kortti kuolettaa.

Lue lisää Finnkinon nimissä lähetyistä huijausviesteistä.

Ikärajat

Ikärajat ovat seuraavat: S eli sallittu kaiken ikäisille, K7, K12, K16 ja K18.

Ikärajoista 7, 12 ja 16 voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen (yli 18-vuotiaan) vastuulla kolme vuotta. Ikärajasta K18 ei jousteta. Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin. Elokuvateattereiden on varmistettava, että elokuvakatsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen. Varauduthan tarvittaessa todistamaan ikäsi lippukassalla sekä salin ovella ostaessasi lippuja ikärajamerkittyyn elokuvaan.

Suosittelemme että sallittuihin elokuviin kannattaa tulla pienen lapsen kanssa, kun tämä jaksaa istua omalla paikallaan ja keskittyä itse elokuvaan. Lapselle ostetaan aina oma lippu elokuvanäytökseen, poikkeuksena Vauvakino-näytökset.

S: Sallittu kaikenikäisille.
7: Kielletty alle 7-vuotiailta.
Aikuisen (yli 18 v.) seurassa sallittu 4 vuotta täyttäneille.
12: Kielletty alle 12-vuotiailta.
Aikuisen (yli 18 v.) seurassa sallittu 9 vuotta täyttäneille.
16: Kielletty alle 16-vuotiailta.
Aikuisen (yli 18 v.) seurassa sallittu 13 vuotta täyttäneille.
18: Kielletty alle 18-vuotiailta.
Elokuvaa ei ole vielä luokiteltu.

 
Elokuvat saavat ikärajan lisäksi sisältömerkinnän, joka kertoo, minkä tyyppisten lapsille haitallisten sisältöjen vuoksi elokuvalle on määritelty ikäraja.

Lapsille haitallista sisältöä ovat väkivaltainen, seksuaalinen ja ahdistusta aiheuttava sisältö tai muu näihin rinnastettava sisältö.

Sisältää väkivaltaa.
Sisältää seksiä.
Voi aiheuttaa ahdistusta.
Sisältää päihteiden käyttöä.

 

Finnkinon verkkopalvelussa näytetään elokuvien tiedoissa enintään kaksi tärkeintä sisältömerkintää. Luokittelun tarkat perusteet ja lisätietoja ikärajoista saat osoitteessa www.ikarajat.fi.

K18 - anniskelua salissa -merkintä tarkoittaa, että kyseisessä näytöksessä on sallittua nauttia teatterin baarista ostettuja alkoholijuomia. Näytöksiä järjestetään Tampereen Cine Atlasta lukuun ottamatta kaikissa teattereissamme. Katso lista kaikista näytöksista

K18-näytöksiin emme voi päästää alaikäisiä, joten varauduthan todistamaan ikäsi kuvallisella henkilöllisyystodistuksella.

K18-rajaus ei koske Itiksen Luxe-saleja eikä Maximia, sillä nämä salit ovat lain silmissä ravintolatiloja toisin kuin muut salimme, jotka on rajattu elokuvakatsomoiksi.

Lippujen ostaminen ja verkkokauppa

Luo tunnus Finnkinon verkkokauppaan. Rekisteröityneenä ja sisäänkirjautuneena käyttäjänä:
- tekemäsi ostot tallentuvat profiiliisi
- voit varata näytöslippuja
- voit ostaa e-sarjalippuja
- voit käyttää mobiilisovellustamme.

Jos käyttäjätunnuksesi salasana on unohtunut, tilaa uusi salasana. Jos haluat muuttaa nykyisen salasanasi, kirjaudu ensin sisään profiilisi ja klikkaa sitten tästä.

Huom. Saamasi linkki salasanan vaihtamiseen on voimassa 24h. Jos sen jälkeen yrität vaihtaa salasanaa, tilaa uusi linkki. Muista tallentaa uusi salasanasi sen vaihtamisen jälkeen.

Ostettuasi lippuja verkkokaupasta löydät ne:
- verkkokaupan asiakasprofiilistasi
- sähköpostitse tulleesta viestistä pdf-tiedostona
- tekstiviestistä, mikäli olet tilannut tekstiviestilipun oston yhteydessä (tekstiviesti on ilmainen)
- mobiilisovelluksesta välilehdeltä Minä > Liput, mikäli olet ostanut liput mobiilisovelluksella.

Elokuvalippu sisältää QR-koodin, joka luetaan salin ovella. Avaathan lippusi valmiiksi.

 

Jos sinulle on sattunut näytöksen valinnassa virhe ja olet ostanut liput väärään näytökseen, voit korjata asian peruuttamalla tai vaihtamalla liput Finnkinon teatterin lippukassalla ennen sitä näytöstä, johon olet liput ostanut. Liput voi perua myös sähköpostitse ennen näytöksen alkua osoitteessa [email protected] Liitä viestiin mukaan ostosi numero tai lipun sarjanumero. Huom. Jos osto on tehty sarjalipulla, yrityslipulla ja hyvityslipulla, joka ei enää lipun vaihtamisen hetkellä ole voimassa, voi näytöstä vaihtaa vain alkuperäisen näytöspäivän muihin näytöksiin.

Jälkikäteen peruutusta ei voida tehdä, eli käyttämättä jääneitä lippuja Finnkino ei korvaa uusilla lipuilla.

Voit vaihtaa ostamasi liput toisiin tai perua ne veloituksetta minkä tahansa Finnkinon elokuvateatterin lippukassalla ennen sen näytöksen alkamista, johon olet liput ostanut. Mikäli tämä ei ole mahdollista, liput voi perua myös soittamalla Kinolippuun (0600 007 007, 1,99/min + pvm/mpm) ennen näytöksen alkua. (Kinolipun aukioloajat ma-to klo 12-18, pe-su klo 10-18.) tai sähköpostitse osoitteessa [email protected] Liitä viestiin mukaan ostosi numero tai lipun sarjanumero. Vaihto voidaan tehdä ainoastaan teatterin kassalla.

Huom. Jos osto on tehty sarjalipulla, yrityslipulla ja hyvityslipulla, joka ei enää lipun vaihtamisen hetkellä ole voimassa, voi näytöstä vaihtaa vain alkuperäisen näytöspäivän muihin näytöksiin.

 

Jos saat virheilmoituksen tai oston vahvistussivu ei aukea lippujen maksamisen jälkeen, tarkista Omalta sivulta, onko osto kuitenkin onnistunut. Onnistuneen oston tiedot näkyvät Oman sivun "Ostetut liput" -kohdassa. Ostaessasi tulostettavia sarja- tai herkkulippuja, onnistuneen oston jälkeen sähköpostiisi lähetetään oston vahvistusviesti, joka sisältää tulostettavat liput pdf-liitteenä. Tarkista siis myös sähköpostisi.

Jos maksamasi osto ei näy Omalla sivulla etkä ole saanut oston vahvistusviestiä sähköpostiisi, osto on valitettavasti peruuntunut. Tee osto siinä tapauksessa uudestaan. Palautamme peruuntuneeseen ostoon liittyvän aiheettoman veloituksen pankkitilillesi mahdollisimman nopeasti. 

Toimi seuraavasti hyvityksen saamiseksi:
- Täytä Verkko-oston virheilmoitus -lomake. Lomakkeen tiedot lähetetään Finnkinon asiakaspalveluun käsiteltäväksi.
- Osta uudet liput.
- Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Lippujen varaaminen

Varmista parhaat paikat – lippujen varaaminen on nyt mahdollista! Voit varata lippuja leffateattereiden kassalla tai helposti finnkino.fi verkkokaupassa internetselaimella (sovelluksessa ei voi tehdä varauksia.) Lippuja voivat varata sisään kirjautuneena Finnkino LAB-jäsenet eli rekisteröityneet käyttäjät (myös teatterin kassalla varausta varten tulee olla käyttäjätunnus). Varaa liput selaimella näin: Valitse haluamasi leffanäytös. Mikäli varaaminen on kyseiseen näytökseen mahdollista, näet ”Osta”-painikkeen vieressä ”Varaa”-painikkeen. Valitse haluamasi paikat ja klikkaa ”Vahvista paikat”. Ostoskorinäkymässä klikkaa ”VAHVISTA VARAUS”. Sinua pyydetään vielä tarkistamaan tiedot. Klikkaa ”OK” jos kaikki on kunnossa. Saat ”Kiitos varauksesta” –sähköpostiviestin, josta löydät varausvahvistus-liitteen, varausnumeron ja linkin varauksen jakamiseksi. Näet varaustiedot myös omilla sivuillasi. Liput on lunastettava 24 h ennen näytöksen alkua. Jos kyseessä on ennakkonäytös, lunastathan liput 4 päivää varauksesta :

Pääset tarkastelemaan varauksiasi joko varauksen jälkeen saamastasi ”Kiitos varauksesta”-sähköpostista tai kirjautumalla finnkino.fi sivuilla sisään. Omassa profiilissa on ”Varatut liput” –osio, josta pääsee tarkastelemaan varauksen tietoja. Tässä näkymässä voit perua varatut liput tai lunastaa varauksen maksamalla liput. Huomaathan, että halutessasi voit valita kaikki liput tai vaihtoehtoisesti peruuttaa tai lunastaa yksittäisiä lippuja.

Varaukset on lunastettava 24 h ennen näytöksen alkua. Ennakkonäytösten liput on lunastettava 4 päivää varauksen teon jälkeen. Lunasta varaamasi liput teatterin lippukassalta tai kätevästi verkkokaupasta (sovelluksessa ei voi lunastaa varausta). Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksillasi. Avaa varauksen tiedot kohdassa ”Varatut liput”. Klikkaa ”Maksa varatut liput”. Huomaathan, että halutessasi voit valita kaikki liput tai vaihtoehtoisesti lunastaa yksittäisiä lippuja. Valitse haluamasi maksutapa. Jos haluat maksaa E-sarjalipuilla, valitse maksutavaksi ”Maksa E-sarjalipuilla”. Mikäli tahdot maksaa varatut liput paperisilla sarjalipuilla, syötä lipussa näkyvä sarjanumero ”Sarjanumero/alennuskoodi” -kenttään. Voit maksaa sarjalipuilla kaikki liput tai vain osan. Jos maksat kaikki varatut liput sarjalipuilla, toista sarjanumeron syöttö jokaisen lipun kohdalla. Miten lähetän tiedon lippuvarauksesta kaverille ja kuinka kaveri voi lunastaa varaamani lipun? Kun teet varauksen, saat sähköpostiisi ”Kiitos varauksesta” –viestin, josta löydät varausvahvistus-liitteen, varausnumeron ja linkin varauksen jakamiseksi. Jaa linkki ja varausnumero kaverillesi, niin hän voi maksaa oman paikkansa teatterin kassalla tai verkkosivuilla

Kun teet varauksen, saat sähköpostiisi ”Kiitos varauksesta” –viestin, josta löydät varausvahvistus-liitteen, varausnumeron ja linkin varauksen jakamiseksi. Jaa linkki ja varausnumero kaverillesi, niin hän voi maksaa oman paikkansa.

Voit perua varatut liput joko teatterin lippukassalla tai kirjautumalla sisään selaimella finnkino.fi verkkokauppaan. Löydät lippuvaraukset Omasta profiilista kohdasta ”Varatut liput”. Liput voi perua myös soittamalla Kinolippuun (0600 007 007, 1,99/min + pvm/mpm, ma-to klo 12-18, pe-su klo 10-18) ennen näytöksen alkua tai sähköpostitse osoitteessa [email protected] Liitä viestiin mukaan ostosi numero tai lipun sarjanumero.

 

Löytötavarat

Teattereiden tietojen alta löydät ne löytötavaratoimistot, jonne löytötavarat teatterista toimitetaan. Löytötavaroita voi myös tiedustella käymällä teatterilla tai sähköpostitse osoitteesta [email protected].

 
Verkkokaupassamme ja mobiilisovelluksessa voit maksaa ostoksesi seuraavien verkkopankkien kautta: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki, POP pankki, S-pankki, Säästöpankki ja Ålandsbanken, maksukortilla (Visa, Mastercard, American Express, Visa Electron), Finnair Plus -pisteillä. Lisäksi maksutapana toimivat Masterpass, MobilePay sekä Finnkinon sarja- ja yritysliput. Palveluntarjoajana toimii Nets. Voit maksaa sarjalippuostosi myös ePassi, Smartum-verkkomaksu, Edenred tai Eazybreak -kulttuuriedulla kun seuraat kulttuuriedulla ostamisen ohjeita.
Kassoilla voit maksaa ostoksesi kaikkien pankkien pankkikorteilla, Luottokunnan luottokorteilla (Visa, Mastercard, Eurocard, Visa Electron), AmExilla sekä S-Etukortti-Visalla. Myös erilaiset kulttuurisetelit ja -saldokortit käyvät maksuna Finnkinon kassoilla (ks. alla). Voit käyttää myös puhelimen nfc-tekniikkaan perustuvaa maksutapaa (esim. Google Pay, Apple Pay). Mobile Pay ei toimi lippukassalla. Suosimme korttimaksuja käteisen sijaan.
  

Voit maksaa ostoksesi maksukortilla, herkkusetelillä tai herkkulipulla.

 

Herkkusetelillä voit maksaa ostoksesi Finnkinon myymälässä, lippuautomaatilla, Oscar’s barissa sekä verkkokaupassa. Setelin arvo on käytettävä kerralla, eikä siitä voi saada vaihtorahaa. Herkkuseteliä ei voi vaihtaa käteiseksi. Herkkusetelin voi käyttää verkkokaupassamme ennakkoon tilattujen herkkujen maksuun. Verkkokaupassa herkkuseteli käytetään sarjanumeron avulla syöttämällä herkkusetelin sarjanumeron kenttään nimeltä sarjanumero/etukoodi. Tämä kenttä näkyy ostoa tehdessäsi paikanvalinnan jälkeisellä sivulla. Jos maksat näytöslippujen osuuden elokuvaostoon tarkoitetulla sarjalipulla, syötä ensin saman ohjeen mukaisesti sarjalipun tai –lippujen sarjanumerot etu-kenttään ja sen jälkeen vasta herkkusetelin/-seteleiden koodit. Herkkuseteliä ei voi käyttää mobiilisovelluksessa. Herkkulipulla voit lunastaa myymälästämme lipussa mainitun M- tai L-kokoisen popcorn-/snacks-/nacho-annoksen ja hanajuoman. Herkkulippu on voimassa 3kk ostohetkestä.

 

Verkkokaupassa

Voit ostaa näytös- ja sarjalippuja ePassilla, Edenredin kulttuuriedulla, Eazybreakillä tai Smartum Verkkomaksulla. Näillä maksutavoilla voit maksaa, kun ostoskorissasi on yksi (henkilökohtainen) näytöslippu tai kulttuurietuostoon soveltuva sarjalipputuote. Löydät ePassilla, Edenredin kulttuuriedulla, Eazybreakillä tai Smartum Verkkomaksuna ostettavat sarjalipputuotteet tältä sivulta.


Kulttuuriedulla maksetut sarjaliput ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön ja lippuun tulostuu nimesi.

Teatterissa

Finnkinon teattereissa voit maksaa näytöslippusi tai sarjalippusi kulttuuriseteleillä ja -maksukorteilla. Työnantajaltasi saadut kulttuurisetelit on tarkoitettu vain omaan käyttöösi. Kirjoita seteleiden taakse nimesi selkeällä käsialalla ennen kassalle saapumista.

Kulttuurisarjalippuihin tulostuu nimesi, ja ne on tarkoitettu sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Kulttuurisarjalippuja voi ostaa myös Stockmannin ja R-Kioskin palvelupisteistä.

Finnkinon teattereissa käyvät maksuvälineenä:
- Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteli*
- Smartum saldo* -maksukortti
- SmartumPay -mobiilimaksu
- RJ-Kuntoiluseteli Oy:n Tyky-Kuntoseteli+* 2 € ja 4 €
- ePassi -mobiilisovellus
- Eazybreak (sovellus / tekstiviesti)
- Edenred Finland Oy:n Virikesetelit
- Edenred-korttit
*) Vain liikuntaan tarkoitetut Smartum-etu tai Tyky-Kuntoseteli eivät käy maksuvälineenä Finnkinolla.
 
Muistathan, että:
- Verottajan ohjeen mukaisesti kulttuurisetelit ovat työnantajan työntekijälle tarjoama henkilökohtainen etu. Etua ei voi siirtää tai luovuttaa muille, esimerkiksi perheenjäsenille.
- Vaikka maksaisit vain osan sarjalippupaketista kulttuuriedulla, ovat kaikki paketin liput henkilökohtaisia ja jokaiseen lippuun tulostuu nimesi.
- Kulttuurietu-mobiilisovellusten kautta tehtyjä sarjalippuostoja ei palauteta.
- Palveluntarjoajalla on oikeus tarkastaa käyttäjän henkilöllisyys.
- Vanhentuneita seteleitä ei voi ottaa vastaan, eikä seteleistä anneta vaihtorahaa takaisin.
- Setelillä tai saldolla ei voi maksaa oheismyynnin tuotteita, esim. leffaeväitä.

 

Finnair Plus -maksupalvelussa näet kirjautumisen jälkeen pistetilanteesi sekä maksuun tarvittavien pisteiden määrän. Voit maksaa Finnair Plus -maksupalvelussa koko maksun Finnair Plus -pisteillä tai osan pisteillä ja loput luottokortilla. Finnair Plus -maksupalvelun kautta suoritetun luottokorttimaksun saaja on Finnair.

Verkkokaupassa 4000 Finnair Plus -pistettä vastaa noin 10 euroa.

Ohjelmisto

Uusi ohjelmisto, joka koskee päiviä perjantaista seuraavan viikon torstaille, tulee myyntiin aina viimeistään tiistaisin noin klo 15.00. Huomiothan, että viikonlopun näytösajat näet vasta edellisenä tiistaina.

Alkuviikkoon osuvat pyhäpäivät saattavat siirtää normaalia aikataulua, yleensä yhden vuorokauden verran eteenpäin. Erikoistapauksissa lippuja voi varata ja ostaa jo aikaisemmin.

Pyrimme julkaisemaan omat näytökset myyntiin noin kaksi viikkoa ennen näytöspäivää

 

Viikko-ohjelmisto löytyy pdf-tiedostona sivuiltamme osoitteesta finnkino.fi/viikko-ohjelmisto - sieltä voit myös tulostaa sen kätevästi.

 

Omat eväät

Finnkinon teattereissa nautitaan vain myymälästämme tai Oscar’s barista ostettuja tuotteita. Finnkinon valikoimissamme olevat tuotteet on suunniteltu muut elokuvissakävijät huomioiden, ja voit viedä ne vapaasti saliin. Valikoimastamme löydät karkkeja, popcorneja, suolaisia snacks-annoksia, erilaisia juomia ja muuta naposteltavaa (valikoima vaihtelee teattereittain).

Terveydellisistä syistä voit jatkossakin tuoda omat leffaherkut teattereihimme tilanteissa, joissa Finnkinon myymälästä ei löydy sinulle sopivaa syötävää. Pyrimme koko ajan kehittämään herkkuvalikoimaamme, ja haluamme kuulla, mitä herkkuja toivoisit myymäläämme. Voit käydä kertomassa meille toiveesi täällä: finnkino.fi/herkkutoive. Sinulla ei tarvitse olla mukana todistusta terveydellisistä syistä.

Voit pitää ulkopuolelta ostamasi herkut laukussasi elokuvaelämyksen ajan ja nauttia niistä elokuvan jälkeen.

Voit tuoda ostoksesi mukana elokuvasaliin, mutta nautithan ulkopuolelta ostamistasi herkuista vasta elokuvan jälkeen.

Finnkinon valikoimasta löytyy juotavaa moneen makuun niin vedestä aina limsaan asti. Voit tuoda juomapullon mukanasi, mutta nautithan leffassa vain Finnkinon myymälästä tai Oscar’s Barista ostettuja tuotteita.

Tilanteissa, joissa perheen pienimmille ei löydy Finnkinon myymälästä sopivaa syötävää, voit tuoda heille omat leffaeväät mukanasi. Näihin poikkeuksiin kuuluvat esimerkiksi vauvojen ruuat Vauvakino-näytöksissä. Pyrimme koko ajan kehittämään herkkuvalikoimaamme, ja haluamme kuulla, mitä herkkuja toivoisit myymäläämme. Voit käydä kertomassa meille toiveesi täällä: finnkino.fi/herkkutoive

Valvomme säännön noudattamista teattereissamme silmämääräisesti ja voimme tehdä pistotarkastuksia esimerkiksi anniskelunäytösten yhteydessä. Jos huomaamme omia eväitä, pyydämme asiakasta säästämään ne laukussa ja nauttimaan niistä elokuvan jälkeen

Saavutettavuus

Lähes kaikkiin saleihimme on pääsy myös pyörätuolilla, ainoastaan Sellon VIP-salista ei löydy pyörätuolipaikkoja, ja Helsingin Kinopalatsin pyörätuolipaikat eivät tällä hetkellä ole myynnissä. Suosittelemme pyörätuolipaikkalippujen varaamista tai ostamista etukäteen mm. rajallisen paikkamäärän ja mahdollisten järjestelyjen vuoksi. Varauksen voi tehdä verkkokaupassamme, josta liput voit myös ostaa sekä toki teatterin kassalla. Varaaminen onnistuu myös puhelimitse Kinolipun kautta (0600 007 007, 1,99/min + pvm/mpm, Kinolipun aukioloajat ma-to klo 12-18, pe-su klo 10-18).

Teatterin kassalta järjestetään tarvittaessa paikalle avustavaa henkilökuntaa.

Induktiosilmukoita on Finnkinon teattereista Helsingin Itiksen saleissa 5, 6, 8 ja 9, sekä Espoon Omenan saleissa 2-7.

Tarkat tiedot tietyn teatterin esteettömyydestä löydät teatterin tiedoista.

Lue lisää saavutettavuudesta.

Pyörätuolipaikkojen elokuvalipuista saa 30 % alennuksen lipun normaalihinnasta arkena ma-pe ennen klo 17 alkaviin näytöksiin (ei arkipyhinä) ja 20 % alennuksen lipun normaalihinnasta muina aikoina. Alennusta ei voi yhdistää kampanja- tai tarjoushintoihin tai sarjalippuihin.

Lue lisää saavutettavuudesta.

Pyörätuoliasiakkaan avustaja pääsee avustajan lipulla veloituksetta elokuviin yhdessä avustettavan kanssa. Mikäli asiakas ei käytä pyörätuolia, hänen on esitettävä lipunmyynnissä kaupungin sosiaalitoimen päätös tai vastaava asiakirja avustajan tarpeellisuudesta saadakseen avustajalle ilmaisen avustajan lipun.

Kun tarvitset avustajan lipun etkä pysty noutamaan sitä teatterilta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa [email protected] ennen kuin ostat oman lippusi.

EU:n Vammaiskortti on nyt käytössä myös Finnkinolla. Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta palveluumme silloin, kun kortissa on A-merkintä.

Lue lisää saavutettavuudesta.

Jos haluat mennä elokuviin tiettynä päivänä, mutta et vielä tiedä minkä elokuvan haluat katsoa, on haku näppärintä tehdä näytöshaulla näytösajat-sivulla. Valitse hakuun haluamasi teatteri sekä päivämäärä (tässä haussa et voi hakea kaikkia päiviä vaan päivämäärä tulee valita). Valitse rajaa-painikkeen alta elokuvan lajityypiksi kotimainen. Näin saat kaikki kyseisen päivän kotimaiset elokuvat näkyviin. Tämän jälkeen lisää rajaukseen tekstitysvalinta ”suomi heikkokuuloisille”. Jos tekstitysvaihtoehdoissa ei ole näkyvissä ”suomi heikkokuuloisille” -valintaa, kyseisenä päivänä ei valitettavasti ole tällaisia näytöksiä tarjolla.

Jos haluat etsiä tietyn kotimaisen elokuvan suomeksi tekstitetyt näytökset, löydät ne parhaiten kyseisen elokuvan esittelysivun kautta. Etsi siis elokuva oikean yläkulman haulla ja siirry elokuvan esittelysivulle. Valitse tämän sivun näytöshausta päivämäärävalikkoon valinta ”Kaikki päivät” sekä oikea teatteri tai kaupunki. Rajaa-painikkeen alta saat rajattua haun koskemaan vain näytöksiä, jotka on tekstitetty suomeksi eli valitse tekstityskieleksi ”suomi heikkokuuloisille”. Tekstitysvaihtoehto ”suomi heikkokuuloisille” on näkyvissä vain silloin kun tällaisia näytöksiä on ohjelmistossa.

Tekstitysvaihtoehdoissa on myös vaihtoehto "suomi", joka löytää myös elokuvat, joissa esimerkiksi puhekielinä suomi ja saksa, ja saksankieliset osuudet on tekstitetty suomeksi. Tämä valinta ei siis kerro, että koko elokuva olisi tekstitetty suomeksi.

Lue lisää saavutettavuudesta.

Joihinkin kotimaisiin elokuviin on saatavilla kuvailutulkkaus, jonka voi kuunnella MovieReading-mobiilisovelluksella elokuvateatterissa. Kuvailutulkit kertovat roolihenkilöiden ilmeistä ja eleistä sekä muusta sanattomasta toiminnasta.

Kuvailutulkkausta varten tarvitset elokuvasaliin mukaasi älypuhelimen tai tabletin kuulokkeineen. Lataa jo etukäteen MovieReading-kuvailutulkkaussovellus laitteellesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.
Lataa myös elokuva valmiiksi: valitse ensin sovelluksen Settings-valikosta kohdemaaksi Finland, löydät tämän jälkeen suomeksi kuvailutulkatut elokuvat kohdasta Market (tästä siis näet, mihin elokuviin tulkkaus on saatavilla). Valitse listasta haluamasi elokuva ladattavaksi. Lataus kestää parisen minuuttia yhteydestä riippuen. Kun elokuvan kuvailutulkkaus on ladattu applikaatioon, nettiyhteyttä ei elokuvateatterissa tarvita. Ladattu elokuva näkyy My Movies -osiossa.
Elokuvateatterissa avataan applikaatiosta My Movies ja valitaan elokuva. OK-kuittauksen jälkeen kuvailutulkkaus lähtee käyntiin. Muista säätää näytön kirkkaus minimiin ja ottaa käyttöön puhelimesi lentokonetila, jotta et häiritse omaa etkä muiden katselukokemusta. Ennen elokuviin tuloa kannattaa puhelimen tai tabletin akku ladata täyteen.

Lue lisää saavutettavuudesta.

Sarjaliput

Finnkinon sarjalipulla voit maksaa näytöslipun 2D- tai 3D-elokuvaan Finnkinon teattereissa. Premium-salien (IMAX, iSENSE, LUXE, LOUNGE, VIP ja Maxim) näytöksissä sarjalipun lisäksi maksettavaksi tulee lisämaksu. Superlipuilla maksettaessa tätä lisämaksua ei tule. Elokuvasarjalippu ei käy Event Cinema -näytöksiin, joihin on oma sarjalipputuote.

- 4 lipun paketti: voimassa 6 kk ostopäivästä kaikkiin näytöksiin.
- 9 lipun paketti: voimassa 9 kk ostopäivästä kaikkiin näytöksiin.
- 5 arkipäiväsarjalipun paketti: voimassa 5 kk ostopäivästä arkisin (ma-pe) ennen klo 17.00 alkaviin näytöksiin.

Huolehdithan, että sarjalippu tai sen sarjanumero ei pääse ulkopuolisen käsiin. Älä laita lipustasi kuvaa esimerkiksi sosiaaliseen mediaan.

- Sarjaliput eivät käy Event Cinema -näytöksiin (ellei erikseen ole toisin mainittu).
- Premium-paikoille sekä Premium-salien näytöksiin on lisämaksu (IMAX + 4 €, iSENSE + 3 €, LUXE + 3 €, LOUNGE + 6 €, Maxim + 2 € ja Sello VIP + 2 €). Superlipuilla maksettaessa tätä lisämaksua ei tule.
- Sarjalipuilla ei ole palautusoikeutta. Vanhentuneita sarjalippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin eikä niiden voimassaoloaikaa voi pidentää.

Superlippu käy maksuvälineenä ilman lisämaksua kaikkiin elokuvanäytöksiin kaikissa Finnkinon saleissa, myös Premium-saleissa, joita ovat IMAX, iSENSE, LUXE, LOUNGE, VIP ja Maxim.

Voit ostaa superlippuja teattereistamme tai verkkokaupasta joko e-lippuina suoraan omaan käyttäjäprofiiliisi tai tulostettavina PDF-lippuina. Superlippuja myy myös jälleenmyyjämme Stockmann.

Voit ostaa sarjaliput verkkokaupastamme e-sarjalippuina (liput latautuvat verkkokaupan asiakasprofiiliisi) tai tulostettavina sarjalippuina (liput toimitetaan sinulle PDF-muodossa sähköpostin liitteenä tai voit tulostaa ne heti oston jälkeen). Mikäli haluat maksaa sarjalippusi kulttuuriedulla, lue lisää sarjalippujen ostamisesta täältä

Paperisia sarjalippuja myyvät Finnkinon teatterit sekä jälleenmyyjät (K-Citymarket, K-Market, Neste K, R-kioski, Stockmann, Sokos ja Suomalainen kirjakauppa). Myyntipaikat vaihtelevat paikkakunnittain.

Huolehdithan, että sarjalippu tai sen sarjanumero ei pääse ulkopuolisen käsiin. Älä laita lipustasi kuvaa esimerkiksi sosiaaliseen mediaan.

E-sarjaliput näkyvät verkkokaupan käyttäjäprofiilissasi ja pääset niitä käyttämään, kun valitset maksutavaksi ”Maksa E-sarjalipuilla”. Samalla tavalla voit käyttää E-sarjaliput myös mobiilisovelluksessa.

Verkkokaupasta ostetun tulostettavan sarjalipun tai paperisen sarjalipun (teatterilta tai jälleenmyyjältämme ostetun) voit käyttää voimassaoloajan puitteissa verkkokaupassamme, mobiilisovelluksessa, lippuautomaatilla tai teatterin kassalla.

Verkkokaupassa, mobiilisovelluksessa ja lippuautomaatissa sarjalippu käytetään sarjanumeron avulla syöttämällä koodi sarjanumero/etukoodi –kenttään, joka näkyy paikanvalintaa seuraavalla sivulla. Koodin syöttämisen jälkeen klikkaa kentän viereistä nappia (napissa oikeinmerkin kuva), jotta sarjalippu kohdistuu juuri tähän ostoon.

Voit maksaa sarjalipuilla kaikki ostoskorisi liput tai vain osan. Jos maksat kaikki ostoskorissa olevat liput sarjalipuilla, toista sarjanumeron syöttö jokaisen lipun kohdalla.

Finnkinon yritysmyynnin myymät yritysliput toimivat aivan kuten sarjaliput. Verkkokaupassa, mobiilisovelluksessa ja lippuautomaatissa yrityslippu käytetään sarjanumeron avulla syöttämällä koodi sarjalippu/etukoodi -kenttään.  Voit maksaa yrityslipuilla kaikki ostoskorisi liput tai vain osan. Jos maksat kaikki ostoskorissa olevat liput yrityslipuilla, toista sarjanumeron syöttö jokaisen lipun kohdalla.

Yrityslipun voimassaoloajan näet lipusta. Vanhentunutta lippua ei vaihdeta, lunasteta takaisin eikä niiden voimassaoloaikaa voi pidentää.

Yrityslippuja myy Finnkinon yritysmyynti.

Huolehdithan, että sarjalippu tai sen sarjanumero ei pääse ulkopuolisen käsiin. Älä laita lipustasi kuvaa esimerkiksi sosiaaliseen mediaan.

Yritysliput
- eivät käy Event Cinema -näytöksiin (ellei erikseen ole toisin mainittu)
- eivät käy Premium-paikoille (joita on Helsingin Kinopalatsin saleissa 1 ja 2)
- Premium-salien näytöksissä on lisämaksu (IMAX, iSENSE, LUXE, LOUNGE, VIP ja Maxim)

 

Vanhentuneita lippuja ei vaihdeta, lunasteta takaisin eikä niiden voimassaoloaikaa voi pidentää. Kannattaa kuitenkin muistaa, että sarjalipun voi käyttää mihin tahansa myynnissä olevaan näytökseen, vaikka se olisi sarjalipun voimassaoloajan jälkeen, kunhan teet OSTON eli sarjalipun vaihtamisen näytöslippuun viimeistään sarjalipun viimeisenä voimassaolopäivänä.

Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] Kerro lipun sarjanumero, niin tarkastamme lipun voimassaoloajan.

Lahjalippu oikeuttaa yhteen enintään 13,00 € tai 19,00 € hintaiseen näytöslippuun riippuen lahjalipun arvosta. Lahjaliput käyvät maksuksi voimassaoloaikanaan Finnkinon teattereissa tai verkkokaupassamme lahjalipun sarjanumeron avulla, kuten sarjaliputkin. Lahjalippuja voi käyttää sekä elokuvanäytösten (myös 3D ja premium-salit) että Event Cineman (esim. ooppera, teatteri, konsertit) näytöslipun maksamiseen. Lahjalippu on voimassa 12 kk ostopäivästä.

- Jos näytöslipun hinta ylittää lahjalipun arvon, veloitetaan ylimenevä osa erikseen (esim. jos näytöslippu maksaa 16,00 €, jää 13,00 € arvoisen lahjalipun käyttävän asiakkaan maksettavaksi ylimenevä osa 3,00 €).
- Lahjalippu tulee käyttää kerralla. Lippua ei voi vaihtaa rahaksi, eikä lipusta saa rahaa takaisin.
- Yhdellä lahjalipulla voi maksaa yhden näytöslipun, ja yhteen näytöslippuun voi käyttää vain yhden lahjalipun.

Vanhentuneita lahjalippuja ei vaihdeta, lunasteta takaisin eikä niiden voimassaoloaikaa voi pidentää.

Huolehdithan, että lahjalippu tai sen sarjanumero ei pääse ulkopuolisen käsiin. Älä laita lipustasi kuvaa esimerkiksi sosiaaliseen mediaan.

Event-sarjalippu käy kaikkiin Finnkinon valkokankailla näytettäviin Event Cinema -esityksiin, esimerkiksi oopperoihin, teatteriesityksiin, konsertteihin yms. Oopperan live-esityksissä veloitetaan Event-sarjalipun lisäksi lisämaksu.

Voit ostaa Event-sarjalippuja joko teatterin kassalta tai verkkokaupastamme e-sarjalippuina (liput latautuvat verkkokaupan asiakasprofiiliisi) tai tulostettavina sarjalippuina (liput toimitetaan sinulle PDF-muodossa sähköpostin liitteenä tai voit tulostaa ne heti oston jälkeen).

Event-sarjalippupaketissa on 6 lippua ja se on voimassa 12 kk ostopäivästä.

Vanhentuneita Event-sarjalippuja ei vaihdeta, lunasteta takaisin eikä niiden voimassaoloaikaa voi pidentää.

Huolehdithan, että Event-sarjalippu tai sen sarjanumero ei pääse ulkopuolisen käsiin. Älä laita lipustasi kuvaa esimerkiksi sosiaaliseen mediaan.

Voit maksaa popcorn & juoma -combot etukäteen ostamalla verkkokaupasta herkkulippuja. Ne lähetetään sinulle sähköpostin pdf-liitteenä, jonka voit tulostaa itse. Saat maksamasi tuotteet Finnkinon herkkumyymälästä näyttämällä herkkulippua.

Ostaaksesi herkkulippuja tarvitset käyttäjätunnuksen Finnkinon verkkopalveluun.

Herkkusetelin voi käyttää teatterin herkkumyymälän lisäksi myös verkkokaupassa, jos olet menossa näytökseen, jonne voi tilata ennakkoon herkut. Näitä näytöksiä löytyy Helsingin Maximista, Omenan Loungesta, Itiksen LUXE- ja IMAX-saleista sekä kaikista iSense-saleista (Espoon Omena, Helsingin Tennispalatsi, Turun Kinopalatsi ja Tampereen Plevna). Tunnistat näytöksen siitä, että paikan valinnan jälkeen verkkokauppamme avaa sinulle ennakkoherkkujemme valikoiman ja pääset lisäämään herkkuja ostoskoriin.

Näin käytät herkkusetelin verkkokaupassa:
Herkkusetelillä voit maksaa ennakkoon tilatut herkut verkkokaupassa syöttämällä setelin sarjanumeron sille varattuun kenttään. Kenttä löytyy paikan valinnan jälkeen oston yhteenvedon alta: "Maksa paperisilla/ tulostetuilla sarja-, yritys- tai vapaalipuilla tai käytä alennuskoodi". Sarjanumeron kirjoittamisen jälkeen klikkaa kentän viereistä oikein merkin kuvaa, jolloin herkkuseteli kohdistuu ostoon ja loppusummasta vähenee setelin arvon mukainen summa. Toista sama uudelleen, jos haluat käyttää useamman herkkusetelin. Kenttä löytyy siis ennen painiketta "verkkokauppa ja muut maksutavat”. HUOM! Jos maksat lippujen osuuden sarjalipulla, syötä ensin saman ohjeen mukaisesti sarjalipun tai –lippujen koodit ja sen jälkeen vasta herkkusetelin/-seteleiden koodit.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.