MC Helper beKINGs

1 t 40 min  |  Komedia, Toiminta, Kotimainen  |  Ensi-ilta: 22.4.2022

MC Helper beKINGs on kevään 2022 päräyttävin leffatapaus, joka pistää kokeneemmankin katsojan kiertokanget solmuun ja öljyt sekaisin!

Räkä (Kaitsu Walfrid Rinkinen) kuskaa leipätyökseen pitsoja ja vapaalla aika kuluu mopomiiteissä. Räkä ja Liima (Janne Kaperi) löytävät miitissä yhteisen taajuuden ja heidän silmissään alkaa siintää ykkössija Harjuajoissa. Mopokerho MC Helper on syntynyt.

Räkän pitsahommat lähtevät keulimaan ja pomo (Jenni Kokander) ottaa pultit. MC Helperin menestys moposkaboissa taas vaatisi vielä viritettyä Orkkis Mankia ja tankkia täynnä ysiviitosta. Kun lisäksi Räkä, Liima ja porukan uusin vahvistus Köntsä (Tatu Sinisalo) sotkeutuvat isomman mopokerhon, MC Mustakäden, pärinäbisneksiin, ajautuvat suunnitelmat sivuluisuun. MC Mustakäden pomo (Tommi Korpela) ja ykköskuski Spägä (Joel Hirvonen) vetävät kierroksia ja omaa agendaansa ajava Herkku (Celin El Azizi) saa tunnelman tiivistymään entisestään. Mäyhemi on valmis.

Luvassa on räjähdysherkkä soppa, joka tarjoillaan rusentuneiden mäntien, mustaksi hakattujen ruumiinosien, revittyjen hampaiden sekä sydänsurujen kera.

Flamingon 27.4. MC Helper beKINGs-näytöksessä tekijävieraita

Biisonimafiasta tutut elokuvan ohjaaja ja päänäyttelijä Kaitsu Rinkinen sekä toisessa pääroolissa nähtävä Janne Kaperi vierailevat Finnkino Flamingon ke 27.4. klo 17.45 näytöksessä. Kaitsu ja Janne saapuvat teatterille klo 17.15 tapaamaan faneja ja esittelemään elokuvansa ennen näytöksen alkua.

    

Näytösajat ja liput

Esitystapa tai premium-sali

Ajankohta

Event Cinema ja muut näytöstyypit

Tekstitys

Kieli

Ikäraja

Voit valita useamman hakuvaihtoehdon

Itis, Helsinki

12:15

Itis, Helsinki, sali 8

Kieli: suomi | Tekstitys: ruotsi

2D

Tennispalatsi, Helsinki

13:25

Tennispalatsi, Helsinki, sali 13

Kieli: suomi | Tekstitys: ruotsi

2D

23:40

Tennispalatsi, Helsinki, sali 8

Kieli: suomi | Tekstitys: ruotsi

2D

Flamingo, Vantaa

15:40

Flamingo, Vantaa, sali 4

Kieli: suomi | Tekstitys: ruotsi

2D

Kinopalatsi, Helsinki

21:45

Kinopalatsi, Helsinki, sali 3

Kieli: suomi | Tekstitys: ruotsi

2D

Kuvat