Yhteinen sävel

Military Wives

1 t 53 min  |  Komedia, Draama  |  Ensi-ilta: 24.4.2020

Rakastetun brittikomediaklassikon Housut pois! ohjaaja Peter Cattaneo tuo jälleen valkokankaille koskettavan ja viihdyttävän tarinan siitä, miten kaikki on mahdollista, kun uskalletaan puhaltaa yhteen hiileen.

Englantilaisessa sotilastukikohdassa asuville naisille huoli rintamalle lähtevistä puolisoista on arkipäivää. Määrätietoinen Kate (Kristin Scott Thomas) ja elämäniloinen Lisa (Sharon Horgan) yrittävät keksiä koko joukolle yhteistä tekemistä. Ompeluseurat ja lukupiirit eivät ota tulta alleen, joten kaksikko päättää kokeilla kuorolaulua.

Alkutaival ei suju ilman yhteentörmäyksiä. Katen mielestä kuoron pitäisi laulaa klassisista musiikkia mahdollisimman puhtaasti, kun taas Lisa ehdottaa pop-kappaleita, joiden sanat kaikki osaavat. Vähitellen härkäpäiset naiset alkavat löytää toisistaan uusia puolia. Kate suree kaatunutta poikaansa, ja Lisan kapinoivan tyttären ansiosta hän saa yllättävällä tavalla tukea tuskansa kantamiseen.

Kuoro alkaa hiljalleen soida yhä varmemmin, ja samalla syntyy yhteinen tavoite: päästä esiintymään Lontoon Royal Albert Hallissa järjestettävään konserttiin. Lämminhenkinen ja tunteellinen elokuva Yhteinen sävel pohjautuu tositapahtumiin ja Iso-Britanniassa huippusuosioon nousseeseen musiikki-ilmiöön.

    

Näytösajat ja liput

Ei näytöksiä tänään.
Seuraavat näytökset valitulla paikkakunnalla 27.05.2020.

Esitystapa tai premium-sali

Ajankohta

Event Cinema ja muut näytöstyypit

Tekstitys

Kieli

Ikäraja

Voit valita useamman hakuvaihtoehdon

Tennispalatsi, Helsinki

13:00

Tennispalatsi, Helsinki, sali 2

Kieli: englanti | Tekstitys: suomi, ruotsi

Parasta aikaa 2D

Maxim, Helsinki

13:00

Maxim, Helsinki, sali 1

Kieli: englanti | Tekstitys: suomi, ruotsi

Maxim Parasta aikaa 2D

Itis, Helsinki

13:00

Itis, Helsinki, sali 2

Kieli: englanti | Tekstitys: suomi, ruotsi

Parasta aikaa 2D

Kinopalatsi, Helsinki

13:00

Kinopalatsi, Helsinki, sali 2

Kieli: englanti | Tekstitys: suomi, ruotsi

Parasta aikaa 2D