Suuria säveltäjiä - osa 3: Chopinia etsimässä

The Great Composers: In Search of Chopin

1 t 55 min  |  Musiikki, Event cinema  |  Ensi-ilta: 2.3.2020

Suuria säveltäjiä - osa 3: Chopinia etsimässä / Esitykset Finnkinolla Helsingissä (Maxim & Itis), Espoossa (Omena), Kuopiossa, Oulussa, Tampereella (Plevna) ja Turussa maanantaina 2.3.

Frédéric Chopinin hauta Pariisissa on pyhiinvaelluksen kohde ja hänen musiikkinsa vetää konserttiyleisön loppuunmyytyihin konserttisaleihin kaikkialla maailmassa. Kuka tarkkaan ottaen oli julkisia esiintymisiä pelännyt ja harvoin esiintynyt säveltäjä, joka pakeni Pariisiin kotimaastaan Puolasta sinne koskaan palaamatta, ja joka jatkuvasta sairastelusta huolimatta sävelsi kaikkien aikojen kauneimpiin ja vaikuttavimpiin kuuluvaa musiikkia? Miten tämä kaikki oli mahdollista nuorelle puolalaiselle?

Palkittu ohjaaja Phil Grabsky matkasi neljän vuoden ajan ympäri maailmaa etsiessään totuutta Chopinin elämästä ja musiikista. Maailman parhaisiin muusikoihin kuuluvat Leif Ove Andsnes, Daniel Barenboim, Ronald Brautigam ja Orchestra of the 18th Century soittavat dokumentissa.

Hauska, sydäntäsärkevä, inspiroiva – elokuvaa on kutsuttu ensimmäiseksi, joka kuvaa merkittävän ja rakastetun säveltäjän todellista minää.

Käsikirjoittanut ja ohjannut Phil Grabsky (Exhibition on Screen -dokumenttien tekijä); kertojana näyttelijä Juliet Stevenson.

Kieli englanti, myös tekstitys englanniksi.

    

Näytösajat ja liput

Ei näytöksiä tänään.
Seuraavat näytökset valitulla paikkakunnalla 02.03.2020.

Esitystapa tai premium-sali

Ajankohta

Event Cinema ja muut näytöstyypit

Tekstitys

Kieli

Ikäraja

Voit valita useamman hakuvaihtoehdon

Maxim, Helsinki

17:30

Maxim, Helsinki, sali 2

Kieli: englanti | Tekstitys: englanti

Maxim 2D

Itis, Helsinki

17:30

Itis, Helsinki, LUXE 4

Kieli: englanti | Tekstitys: englanti

LUXE 2D

Omena, Espoo

17:30

Omena, Espoo, Lounge

Kieli: englanti | Tekstitys: englanti

Lounge K18 - Anniskelua salissa 2D