Kinky Boots - The Musical

2 t 13 min  |  Musikaali, Event cinema  |  Ensi-ilta: 13.2.2020

Esitykset torstaina 13.2. Helsingissä (Maxim & Itis), Espoossa (Omena & Sello), Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Tampereella (Plevna) ja Turussa. Kesto 133 min, sis. väliajan.

Lontoon Westendin sydämessä, Adelphi-teatterissa kuvattu Kinky Boots -musikaali tepastelee suurille kankaille. Geoff Deanen ja Tim Firthin käsikirjoittamaan elokuvaan perustuvassa musikaalissa kuullaan musiikkia palkitulta pop-ikoni Cyndi Lauperilta, ja sen käsikirjoituksesta vastaa legendaarinen Broadway-näytelmäkirjailija Harvey Fierstein (Lainahöyhenissä) sekä ohjauksesta ja koreografiasta Jerry Mitchell (Blondin kosto, Hairspray).

Tositapahtumien innoittama, sydämellinen yleisömenestys kertoo tarinan kahdesta ihmisestä, joilla ei ole mitään yhteistä – tai niin he luulevat. Tehdasyrittäjä Charlie (Killian Donnelly) kamppailee epätoivoisesti säilyttääkseen perheensä yrityksen; Lola (Matt Henry) on upea viihdetaiteilija, jolla on villi, innostava idea. Ripaus myötätuntoa ja aimo annos ymmärrystä, ja tämä odottamaton parivaljakko oppii hyväksymään erilaisuutensa. Yhdessä he luovat ainutlaatuisen kestävien korkkareiden tuotesarjan, jollaista maailma ei ole ennen nähnyt. Loppujen lopuksi heidän sensaatiomaisin saavutuksensa on kuitenkin ystävyys. Tämä ainutlaatuinen musikaalisen teatterin tapaus juhlistaa sinnikkään brittiläisen työläisen matkaa korkeiden korkojen sensaatioksi, vieden katsojan northamptonilaisen tehtaan perukoilta loisteliaan Milanon muodin maailmaan.

Musikaalia tähdittävät Matt Henry (Lola), Killian Donnelly (Charlie Price), Natalie McQueen (Lauren), Sean Needham (Don), Cordelia Farnworth (Nicola) ja Anthony Reed (George). Lavalla nähdään myös Jak Allen-Anderson, Jonathan Carlton, Daniel Downing, Jordan Fox, Rosie Glossop, David Haydn, Keith Higham, Graham Kent, Emma Odell, Temba Mliswa, Sean Needham, Hannah Price, Jon Reynolds, Anna Stolli, Charlie Underhill ja Olivia Winterflood.

    

Näytösajat ja liput

Ei näytöksiä tänään.
Seuraavat näytökset valitulla paikkakunnalla 05.03.2020.

Esitystapa tai premium-sali

Ajankohta

Event Cinema ja muut näytöstyypit

Tekstitys

Ikäraja

Voit valita useamman hakuvaihtoehdon

Sello, Espoo

17:00

Sello, Espoo, VIP-sali

Tekstitys: Ei tekstitystä

VIP-sali 2D

Itis, Helsinki

17:30

Itis, Helsinki, LUXE 3

Tekstitys: Ei tekstitystä

LUXE 2D

Maxim, Helsinki

17:30

Maxim, Helsinki, sali 1

Tekstitys: Ei tekstitystä

Maxim 2D