Ryhmä Hau radalla

PAW Patrol: Ready Race Rescue

1 t 6 min  |  Animaatio, Event cinema  |  Ensi-ilta: 19.2.2020

Supersuosittu Ryhmä Hau jälleen Finnkinon valkokankailla! Esitykset ovat SUOMEKSI PUHUTTUJA.

Jakso 1: Pentu oudossa roolissa (12 min)

Yksi pennuista jää lemmikkikanan vahdiksi ja miettii unisena, millaista olisi olla kana. Roolit vaihtuvat yllättäen ja myrskyssä maalle ajautuneen veneen pelastustehtävässä on mukana kaakattava kana! Kaikki päättyy onnellisesti ja outo roolien vaihtuminenkin on vain jännää unta.

Jakso 2: Säntäilevä pormestari (12 min)

Pormestari Humdinger osallistuu urheilukisoihin varsin erikoiset housut jalassaan. Jotain tapahtuu, kun housuihin kaatuu vahingossa mehua, housut alkaa säntäillä holtittomasti eikä vauhtia saada pysäytettyä. Ryhmä Hau tarvitaan nyt apuun!

Jakso 3: Ryhmä Hau kilpa-autoradalla ( 42 min)

Pentutiimi on mukana isojen rallikilpailujen järjestelyissä ja saa suureksi ilokseen toimia tapahtumassa myös varikkotiiminä. Erityisesti Marshall-pentu ihailee suuresti ralliajajia ja etenkin ennakkosuosikkia, Bluesia. Bluesin käden loukkaannuttua Marshall saa tilaisuuden osoittaa ralliajajan kykynsä. Kilpailijoiden joukossa on kuitenkin yksi, joka ei kaihda likaisia keinoja voittaakseen. Mystisesti kuski toisensa jälkeen putoaa kisasta erilaisten vastoinkäymisten seurauksena, kunnes kilpailun finaalissa on jäljellä enää kaksi kilpailijaa. Samaan aikaan myös rallipennun tärkein tuki, neuvoja antanut Blues katoaa. Pentutiimi pelastaa Bluesin ja myös kaikki huijaukset paljastuvat. Marshall-pentu kisaa voitosta jännittävässä loppukisassa!

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.