Muumilaakso juhlii!

1 t 0 min  |  Perhe-elokuva, Animaatio, Event cinema  |  Ensi-ilta: 2.2.2020

Ensimmäisestä muumikirjasta tulee vuonna 2020 kuluneeksi 75 vuotta. Muumeja juhlitaan tämän kunniaksi ympäri vuoden erilaisissa merkeissä - kuten myös Muumilaakso juhlii! -tapahtumassa Finnkinolla 2.2.2020. Tule mukaan juhlimaan ja katsomaan sarjan tulevan kauden kaksi ensimmäistä jaksoa!

Valloittavan Muumilaakso-sarjan toinen kausi alkaa pian! Muumipeikko on taas vuotta vanhempi ja pyristelee ahkerasti eroon Muumimamman ja Muumipapan turvallisesta helmasta. Tämä aiheuttaa draamaa ja sydänsuruja koko perheelle, mutta luvassa on myös naurua ja vauhdikkaita seikkailuja. Uusina hahmoina kaudella nähdään mm. Herra Virkkunen, Tuhto, Taikuri, Tiuhti ja Viuhti sekä Kalastaja.

Tapahtumassa esitettävät jaksot:

Episodi 1 Latua, herra Virkkunen! // Röyhkeä talviurheilusankari, Herra Virkkunen, hurmaa Niiskuneidin, ja Muumipeikon haasteeksi muodostuu voittaa ystävänsä huomio takaisin. Mutta kuka lopulta selviää voittajana egojen kaksintaistelussa?

Episodi 2 Nuuskamuikkunen ja tulenhenki // Muumilaaksoa uhkaa tulivuorenpurkaus. Muumipeikko joutuu kuumottavaan tehtävään: hänen on autettava Nuuskamuikkusta palauttamaan pieni tulenhenki takaisin tulivuoren syövereihin.

Suom. ääninäyttelijöinä mm. Satu Silvo (Muumimamma), Alina Tomnikov (Niiskuneiti), Markku Haussila (Nipsu), Taisto Oksanen (Hemuli), Lotta Lindroos (Mymmeli), Kristiina Halttu (Vilijonkka), Kari Ketonen (Kalastaja). Ruots. ääninäyttelijöinä mm. Carl-Kristian Rundman (Muumipappa), Edith Holmström (Niiskuneiti), Saga Sarkola (Pikku Myy), Andreas af Enehielm (Nipsu), Kristoffer Gummerus (Herra Virkkunen) ja Nina Hukkinen (Vilijonkka).

    

Näytösajat ja liput

Ei näytöksiä tänään.
Seuraavat näytökset valitulla paikkakunnalla 02.02.2020.

Esitystapa tai premium-sali

Ajankohta

Event Cinema ja muut näytöstyypit

Kieli

Voit valita useamman hakuvaihtoehdon

Flamingo, Vantaa

10:50

Flamingo, Vantaa, sali 1

Kieli: dubattu suomeksi

2D

Itis, Helsinki

11:15

Itis, Helsinki, sali 2

Kieli: dubattu suomeksi

2D

Omena, Espoo

12:30

Omena, Espoo, ISENSE

Kieli: dubattu suomeksi

ISENSE 2D

Sello, Espoo

13:00

Sello, Espoo, Sello 1

Kieli: dubattu suomeksi

2D

Kinopalatsi, Helsinki

13:00

Kinopalatsi, Helsinki, sali 2

Kieli: dubattu suomeksi

2D

Tennispalatsi, Helsinki

15:00

Tennispalatsi, Helsinki, sali 14

Kieli: dubattu ruotsiksi

2D

Kuvat