NV19: Fingers

1 t 27 min  |  Komedia, Jännitys, Night Visions  |  Ensi-ilta: 20.11.2019

Ikäraja: 16

Amanda (Sabina Friedman-Seitz) kärsii sormikammosta ja pelkää kaikenlaisia outoja piirteitä ympärillään olevista ihmisissä. Hän etsii apua ongelmiinsa Dr. Scotty -nimisen self help -asiantuntijan kirjasta. Tilanne kuitenkin eskaloituu Amandan työkaverin ilmaantuessa töihin ilman toisen käden pikkusormea. Ja tämä on vasta alkua.

The Greasy Stranglerin aloittama hyperomituisten mustien komedioiden aalto jatkaa vyörymistään. Tällä kertaa mykistäviä välikohtauksia tarjoaa ohjaaja-käsikirjoittaja Juan Ortiz. Fingers heittää normaalimaailman logiikan biojäteroskikseen ja johdattelee katsojan Absurdistaniin, jossa riittää ruokaa mielikuvitukselle ja kieroutuneelle huumorintajulle. Ryan Winfordin syntetisaattoreista ja raskaista kitarasoundeista koostuva ääniraita voimistaa elokuvan nyrjähtänyttä tunnelmaa.

Michael ”The Greasy Strangler” St. Michaelsin valitseminen Fingersin vittuuntuneen ja kostonhimoisen gangsterin rooliin on nyökkäys esikuvan suuntaan. Eräässä kohtauksessa hän jakaa ihmiskunnan tyhmiin, hauskoihin ja hulluihin ja toteaa, että vain hulluilla on jonkinlaisia mahdollisuuksia selvitä. Lainaus kertoo oleellisen Fingersin universumista.

Ohjaus: Juan Ortiz

Rooleissa: Sabina Friedman-Seitz, Jeremy Gardner, Michael St. Michaels, Stan Madray, Alex Zuko, Michael Richardson

USA 2019

Kieli: englanti, ei tekstitystä

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.