42nd Street - The Musical

2 t 30 min  |  Musikaali, Event cinema  |  Ensi-ilta: 12.12.2019

Esitykset torstaina 12.12. Helsingissä (Itis & Maxim), Espoossa (Omena), Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Suuren suosion vuoksi nyt myös lisänäytös tiistaina 17.12. Helsingin Maximissa!

Legendaarinen Broadwayn musiikkiteatterin klassikko 42nd Street on upea, yhtä loistoa ja glamouria täynnä oleva musikaali. Esitys on tallennettu Lontoon West Endin sydämessä sijaitsevassa Theatre Royalissa, Tony-palkitun musikaalin kaikkien aikojen isoimman näyttämöllepanon live-esityksessä. Musikaali kertoo lahjakkaan nuoren esiintyjän, kohti tähteyttä kurottavan Peggy Sawyerin tarinan. Äskettäin bussilla amerikkalaisesta pikkukaupungista saapunut Peggy on vain yksi monista kasvoista taustajoukoissa Broadwayn uusimmassa show’ssa, kun hän saa tilaisuutensa läpimurtoon päätähden loukkaannuttua. Se voi merkitä tietä tähteyteen, josta hän on aina haaveillut...

Musikaalin on ohjannut sen käsikirjoittajiin kuuluva Mark Bramble. Päärooleissa nähdään Bonnie Langford (Dorothy Brock), Tom Lister (Julian Marsh), Clare Halse (Peggy Sawyer) ja Philip Bertioli (Billy Lawlor). Musikaalin tunnettuja hittejä ovat 42nd Street, We’re In The Money, Lullaby Of Broadway, Shuffle Off To Buffalo, Dames sekä I Only Have Eyes For You.

Tämä on täyttä musiikin magiaa valkokankaalla – show ei tästä isommaksi tule!

Englanniksi; myös tekstitys englanniksi.

    

Näytösajat ja liput

Esitystapa tai premium-sali

Ajankohta

Event Cinema ja muut näytöstyypit

Tekstitys

Kieli

Voit valita useamman hakuvaihtoehdon

Maxim, Helsinki

17:30

Maxim, Helsinki, sali 1

Kieli: englanti | Tekstitys: englanti

Maxim, Helsinki 2D

Omena, Espoo

17:30

Omena, Espoo, Lounge

Kieli: englanti | Tekstitys: englanti

Lounge 2D

Itis, Helsinki

17:30

Itis, Helsinki, LUXE 4

Kieli: englanti | Tekstitys: englanti

LUXE 4 2D