Corgi - Kuningattaren koiranpentu

The Queen's Corgi

1 t 28 min  |  Perhe-elokuva, Animaatio  |  Ensi-ilta: 22.11.2019

Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan kuninkaallisen perheen vallattomimpaan vintiöön! Brittihovin suloinen lellikkikoira Rex on tottunut ylelliseen elämään. Kuningattaren suosikkipennun huomionhakuisuus on omaa luokkaansa ja röyhkeydellään Rex aiheuttaakin pienimuotoisen diplomaattisen katastrofin Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ollessa illallisvieraana.

Kateellisten koirakavereidensa pettämänä Rex lähtee Buckinghamin palatsista häntä koipien välissä ja joutuu uusille kulmille katukoirien pariin. Palatsin lämpöön ja herkkuihin tottuneelle Rexille tämä on täysin uusi maailma. Varomattomana hän löytääkin itsensä keskeltä koirien Fight Clubia! Kuinka Rex pärjää uudessa ympäristössä? Selviytyykö hän takaisin kotiin kuningattaren luo? Matkalla sankarimme saa oppitunnin niin itsestään kuin ystävyydestä ja yhteistyön merkityksestä – ja valloittaa koko kansan sydämet.

Suomenkielisen ääniversion ohjaus: Petri Hanttu. Äänirooleissa: Pete Parkkonen, Henri Piispanen, Maria Ylipää, Tuomas Uusitalo, Tommi Korpela, Pihla Pohjolainen, Jussi Lampi, Karri Miettinen, Pasi Ruohonen, Katja Aakkula, Leena Uotila, Markku Huhtamo, Miiko Toiviainen, Pekka Autiovuori, Jukka Puotila, Sari Ann Stolt.

    

Näytösajat ja liput

Ei näytöksiä tänään.
Seuraavat näytökset valitulla paikkakunnalla 17.11.2019.

Esitystapa tai premium-sali

Ajankohta

Kieli

Voit valita useamman hakuvaihtoehdon

Tennispalatsi, Helsinki

10:30

Tennispalatsi, Helsinki, sali 3

Kieli: dubattu suomeksi

2D

Itis, Helsinki

11:00

Itis, Helsinki, sali 5

Kieli: dubattu suomeksi

2D

Sello, Espoo

12:30

Sello, Espoo, Sello 3

Kieli: dubattu suomeksi

2D

Omena, Espoo

12:30

Omena, Espoo, sali 2

Kieli: dubattu suomeksi

2D

Flamingo, Vantaa

12:45

Flamingo, Vantaa, sali 1

Kieli: dubattu suomeksi

2D