Baletti: Le Corsaire

Ballet: Le Corsaire

3 t 30 min  |  Baletti, Event cinema  |  Ensi-ilta: 24.11.2019

Sunnuntaina 24.11.2019 klo 14.30 (Hki Maxim & Itis, Espoo Omena, Oulu Plaza, Tre Plevna, Tku Kinopalatsi; huom. Lappeenranta Strand ti 19.11.)

Musiikki: Adolphe Adam; Koreografia: Aleksei Ratmanski; Libretto: Jules Henri Vernoy de Saint-Georges ja Joseph Mazilier (toimittanut Marius Petipa)

Rooleissa: Jekaterina Krisanova (Medora), Igor Tsvirko (Conrad), Denis Savin (Birbanto), Nelli Kobahidze (Zulmea), Denis Rodkin (”Grand pas des éventails”-solisti), Corps de Ballet

Pasha on ällikällä lyöty Medoran kauneudesta Andrinopolisin basaariaukiolla ja yrittää ostaa hänet, mutta ihastuttava nuori nainen ei ole kaupan. Kun kauppaa ollaan vahvistamassa, sieppaa hurmaava merirosvo Conrad Medoran...

Bolshoin prima ballerina, hypnoottinen Jekaterina Krisanova ja johtava solisti Igor Tsvirko sytyttävät Medoran ja Conradin intohimon kiistattoman vahvana. Aleksei Ratmanskin uudelleen työstämä Le Corsaire on henkeäsalpaava produktio. Hän on kehittänyt tanssittavaa lähes koko seurueelle. Mukana on myös loisteliaita filminpätkiä ja laivahylky. Bolshoi-baletin taianomainen hehku herää Le Corsairessa henkiin.

Kesto n. 3 h 30 min.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.