Toy Story 4

1 t 40 min  |  Perhe-elokuva, Animaatio, Kesäleffa  |  Ensi-ilta: 6.9.2019

Woody (äänenä Tom Hanks) on aina ollut varma paikastaan maailmassa ja siitä, että hänen tärkein tehtävänsä on pitää huolta lapsestaan, oli sitten kyseessä Andy tai Bonnie. Joten kun Bonnien itse askartelema uusi rakas leluhahmo Forky (äänenä Tony Hale) julistautuu lelun sijaan “roskaksi”, Woody päättää näyttää Forkylle, miksi sen olisi syytä arvostaa asemaansa lapsen leluna. Bonnien ja tämän perheen viedessä koko lelujengin mukanaan autolomalle Woody eksyy odottamattomalle sivupolulle, jonka varrelle osuu iloinen jälleennäkeminen hänen vanhan ystävänsä Bo Peepin (äänenä Annie Potts) kanssa. Vaikka hauraasta posliinisesta ulkokuoresta voisi toisin päätellä, yksinäiset vuodet tien päällä ovat tuoneet tämän luonteeseen reilusti rosoa ja kipakkaa seikkailuhenkeä. Kun Woody ja Bo sitten huomaavat, että niiden leluelämät ovat aivan eri maailmoista, he joutuvat samaan hengenvetoon toteamaan myös, että se taitaa sillä hetkellä olla heidän huolistaan pienin.

Ohjaajana Josh Cooley (“Rileyn ensitreffit”) ja tuottajina Jonas Rivera (“Inside Out - mielen sopukoissa” “Up - kohti korkeuksia”) ja Mark Nielsen (apulaistuottaja “Inside Out - mielen sopukoissa”) Disney·Pixarin “Toy Story 4” saapuu elokuvateattereihin 6. syyskuuta 2019.

Alkuperäisääninä mm. Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, Tony Hale, Christina Hendricks, Patricia Arquette, Keanu Reeves, Jordan Peele, Wallace Shawn, Joan Cusack, Bonnie Hunt, Kristen Schaal, Timothy Dalton, Laurie Metcalf, Keegan-Michael Key.

    

Näytösajat ja liput

Esitystapa tai premium-sali

Ajankohta

Event Cinema ja muut näytöstyypit

Tekstitys

Kieli

Voit valita useamman hakuvaihtoehdon

Tennispalatsi, Helsinki

10:30

Tennispalatsi, Helsinki, sali 9

Kieli: englanti | Tekstitys: suomi, ruotsi

2D

11:00

Tennispalatsi, Helsinki, ISENSE

Kieli: dubattu suomeksi

ISENSE 2D

Flamingo, Vantaa

10:50

Flamingo, Vantaa, sali 1

Kieli: dubattu suomeksi

2D

13:25

Flamingo, Vantaa, sali 1

Kieli: dubattu suomeksi

2D

Itis, Helsinki

11:15

Itis, Helsinki, sali 2

Kieli: dubattu suomeksi

2D

Sello, Espoo

12:50

Sello, Espoo, Sello 1

Kieli: dubattu suomeksi

2D

Omena, Espoo

13:00

Omena, Espoo, ISENSE

Kieli: dubattu suomeksi

ISENSE 3D

Kuvat