Ooppera: Wozzeck

Opera: Wozzeck

1 t 57 min  |  Ooppera, Event cinema  |  Ensi-ilta: 11.1.2020

Alban Berg: WOZZECK - uusi produktio

Live 11.1., ENCORET 14.1. / 15.1. / 18.1.

Metin musiikillinen johtaja Yannick Nézet-Séguin johtaa William Kentridgen uuden produktion. Wozzeck kuuluu 1900-luvun merkittävimpiin oopperoihin ja se esitettiin kuluneella näytäntökaudella myös Suomen Kansallisoopperassa. Teos on sävelletty ensimmäisen maailmansodan aikana ja sen jälkeen. Ohjaajan piirrokset ja muu kuvitus herättävät sodan kauhut henkiin. Ruotsalaisbaritoni Peter Mattei tekee nimiroolissa roolidebyyttinsä. Produktio sai ensiesityksensä Salzburgin festivaalilla 2017. Se on Metropolitan-oopperan, Canadian Opera Companyn, Opera Australian ja Salzburgin festivaalin yhteistuotanto.

Kapellimestari: Yannick Nézet-Séguin, Ohjaus: William Kentridge, Apulaisohjaaja: Luc De Wit, Kuvasuunnittelu: Catherine Meyburgh, Lavastus: Sabine Theunissen, Puvut: Greta Goiris, Valot: Urs Schönebaum.

Rooleissa: Elza van den Heever (Marie), Tamara Mumford (Margret), Christopher Ventris (rykmentinrumpali), Gerhard Siegel (kapteeni), Andrew Staples (Andres), Peter Mattei (Wozzeck), Christian Van Horn (tohtori).

Kesto: n. 2 h (sis. yhden väliajan)

    

Näytösajat ja liput

Ei näytöksiä tänään.
Seuraavat näytökset valitulla paikkakunnalla 11.01.2020.

Esitystapa tai premium-sali

Ajankohta

Event Cinema ja muut näytöstyypit

Tekstitys

Voit valita useamman hakuvaihtoehdon

Maxim, Helsinki

19:55

Maxim, Helsinki, sali 1

Tekstitys: englanti

Maxim, Helsinki 2D

Kuvat