Huippujengi Himalajalla

1 t 31 min  |  Perhe-elokuva, Animaatio  |  Ensi-ilta: 7.6.2019

Löytöretkeilijä ja seikkailija Sir Lionel Frost pitää itseään maailman parhaana myyttien ja mystisten hirviöiden tutkijana, mutta jostain kumman syystä muut eivät ole hänen kanssaan aivan samaa mieltä. Kun Sir Lionel Frost saa kirjeen kaukaa toiselta mantereelta, hän päättää näyttää epäilijöilleen ja matkaa kaukomaille todistaakseen aivan erityisen olion, isojalan, olemassaolon. Kirjeen kirjoittajaksi paljastuu herra Link, puuttuva linkki ihmislajin kehityksessä apinan ja ihmisen välillä.

Suloinen, karvainen ja ihastuttavan kirjaimellinen herra Link on yksinäinen ja kaipaa lajitovereidensa seuraan Himalajan vuoristoon. Siksi tämä maailman rakastetuin legenda rekrytoi tutkija Sir Lionel Frostin auttamaan häntä löytämään kauan kadonneet sukulaisensa tarunomaisessa Shangri-Lan laaksossa. Yhdessä seikkailijatar Adelinan Fortnightin kanssa hurjapäinen huippujengi matkustaa maailman halki Himalajalle. Matkasta kehkeytyy vuosisadan seikkailu!

Huippujengi Himalajalla on maineikkaan Laika-studion sydämellinen stop-motion -animaatio, jonka keskiössä ovat erilaisuus, ystävyys ja itsensä hyväksyminen. Peloton päähenkilötrio oppii matkallaan, että joskus perheen voi löytää paikoista, joista sen viimeisenä olettaisi löytävänsä.

Kaikki Laikan edelliset neljä elokuvaa ovat olleet paitsi arvostelumenestyksiä ympäri maailman, myös ehdolla parhaan animaation Oscarin saajiksi.

Alkuperäisääninä mm. Hugh Jackman, Zach Galifianakis, Zoe Saldana, Emma Thompson, Amrita Acharia, Timothy Olyphant, Matt Lucas ja Stephen Fry.

Suomenkielisen ääniversion ohjaus: Antti LJ Pääkkönen. Suom. rooleissa: Mikko Penttilä (Putous), Hannes Suominen (Tuntematon sotilas, Tanssii tähtien kanssa), Anna Eriksson, Minttu Mustakallio, Tuukka Leppänen, Antti LJ Pääkkönen, Ilona Chevakova, Inkeri Wallenius, Jani Karvinen, Juha Varis, Juho Pitkänen, Jukka Voutilainen, Markus Bäckman, Taisto Oksanen

    

Näytösajat ja liput

Ei näytöksiä tänään.
Seuraavat näytökset valitulla paikkakunnalla 26.05.2019.

Esitystapa tai premium-sali

Ajankohta

Event Cinema ja muut näytöstyypit

Kieli

Voit valita useamman hakuvaihtoehdon

Flamingo, Vantaa

10:30

Flamingo, Vantaa, sali 1

Kieli: dubattu suomeksi

2D

Vapaat paikat: 327/347

Tennispalatsi, Helsinki

11:00

Tennispalatsi, Helsinki, ISENSE

Kieli: dubattu suomeksi

ISENSE 2D

Vapaat paikat: 631/639

Sello, Espoo

12:30

Sello, Espoo, Sello 1

Kieli: dubattu suomeksi

2D

Vapaat paikat: 260/275

Kinopalatsi, Helsinki

13:00

Kinopalatsi, Helsinki, sali 1

Kieli: dubattu suomeksi

2D

Vapaat paikat: 361/361

Itis, Helsinki

13:15

Itis, Helsinki, sali 2

Kieli: dubattu suomeksi

2D

Vapaat paikat: 188/219

Omena, Espoo

13:45

Omena, Espoo, ISENSE

Kieli: dubattu suomeksi

ISENSE 2D

Vapaat paikat: 238/264