NT live: All About Eve

2 t 10 min  |  Teatteri, Event cinema  |  Ensi-ilta: 20.5.2019

Joseph L. Mankiewiczin näytelmä: All About Eve

Esitykset Finnkinolla ma 20.5. klo 18.00 Helsingin Maximissa, Tampereen Plevnassa ja Turun Kinopalatsissa.

MUSEOKORTILLA 10 % alennus tästä esityksestä! (ks. linkki)

Gillian Anderson (X-Files, NT Live: A Streetcar Named Desire) ja Lily James (Mamma Mia! Here We Go Again) näyttelevät päärooleja Lontoon West Endistä elokuvateattereihin lähetettävässä All About Eve -näytelmässä.

Näytelmä kertoo Margo Channingin, legendan ja teatterinäyttämöiden suuren tähden tarinan. Valokeila on hänen ja on aina ollut. Mutta nyt on myös Eve, hänen suurin faninsa. Nuori, kaunis Eve. Kultainen tyttö, naapurin tyttö. Mutta sinähän tiedät kaiken Evestä, eikö niin?

Maailman innovatiivisimpiin teatteriohjaajiin kuuluvan Ivo van Hoven (NT Live: A View from the Bridge) uusi produktio nostaa esiripun kateuden ja kunnianhimon maailman edestä. Se kysyy miksei viehtymyksemme julkkiksiin, nuoruuteen ja identiteettiin koskaan rapaudu.

Ivo van Hove on sovittanut All About Even vuonna 1950 valmistuneesta, samannimisestä Joseph L Mankiewiczin ohjaamasta elokuvasta (Twentieth Century Fox) ja Mary Orrin näytelmästä “The Wisdom of Eve”. Ivo van Hove ohjaa uuden näyttämöversion, lavasteet ja valot on suunnitellut Jan Versweyveld ja puvustuksen An D’Huys. Kaksinkertaisesti Mercury Prize -palkittu PJ Harvey vastaa musiikista yhdessä Tom Gibbonsin äänisuunnittelun kera. Julia Horan CDG hoiti roolituksen.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.