NT live: Antony & Cleopatra + Stoan taide-etkot

3 t 40 min  |  Teatteri, Event cinema  |  Ensi-ilta: 10.12.2018

William Shakespearen näytelmä: Antony & Cleopatra (Antonius ja Kleopatra)

Stoan TAIDE-ETKOT ma 10.12. klo 17.00, NT live -esitys sen jälkeen Finnkino Itiksessä klo 18.00.

Stoan taide-etkoilla tutustut teokseen Shakespeare-asiantuntijoiden Anna Viitalan ja Alice Martinin johdolla. Keskustelua kuljettaa Pirjo Virtanen Suomen Kansallisteatterista. Tilaisuus Stoassa alkaa klo 17.00. Tuore taltiointi Lontoon National Theatren esityksestä Anthony & Cleopatra esitetään uudessa Itiksen Luxe-salissa klo 18.00 alkaen. Esityksessä on väliaika. Etkot sisältyvät näytöslipun hintaan.

Tervetuloa toivottavat Stoa, Suomen Kansallisteatteri ja Finnkino

***

Ralph Fiennes ja Sophie Okonedo näyttelevät Shakespearen kuuluisaa, tuhoon tuomittua paria hänen politiikkaa, intohimoa ja valtaa käsittelevässä tragediassaan, joka on tallennettu live-esityksestä Lontoosta National Theatren näyttämöltä.

Caesar ja hänen salamurhaajansa ovat kuolleet. Kenraali Marcus Antonius hallitsee nyt kumppaneineen Roomaa. Antoniuksen ja Egyptin kuningattaren Kleopatran romanssi kukoistaa kuitenkin sotimisen runteleman imperiumin reunamilla.

Ohjaaja Simon Godwin palaa National Theatre Liven esityksiin suuresti odotetulla ohjauksellaan. Hänen aiempia NT live -esityksissä nähtyjä töitään ovat Twelfth Night, Man and Superman sekä The Beaux’ Stratagem.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.