Full of Love - Pakomatka pakastimesta -erikoisnäytös

1 t 45 min  |  Dokumentti, Kotimainen, Event cinema  |  Ensi-ilta: 6.12.2018

Full of Love ja Finnkino tarjoavat toisenlaisen tavan juhlia meille rakasta Suomea: Pukeudu sinä parhaimpiisi ja tule ihailemaan erilaista pukuloistoa elokuvateatteriin.

Full of Love -tapahtuma (K16) järjestetään itsenäisyyspäivänä, torstaina 6.12. klo 18.00 Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Tampereella ja Turussa. Kullakin paikkakunnalla iltaa emännöivät paikalliset burleskitaiteilijat.

Elokuvan jälkeen on live burleskishow ja yleisön paras asu palkitaan!

Ota itsestäsi ja lookistasi kuva elokuvateatterissa ja jaa se facebookissa tai instagramissa tägillä #erilaistapukuloistoa, niin osallistut lisäksi huiman Full of Love - oheistuotepaketin arvontaan!

"Kippis elämälle ja tervetuloa burleskin maailmaan!" - Bettie Blackheart

***

TAMPERE: Illan emännöi Olivia Rouge ja lavalla Suzie Dynamite & Mortuus Amor!

TURKU: Illan emännöi Turun yöelämän karnevalistinen valopilkku Kabaree Kookos ystävineen. Tunnelmaa nostattamassa mm. Kiki Hawaiji, Bambi von Deerheart ja Tex Willner!

JYVÄSKYLÄ: Ohjelmasta vastaa Sweet Burlesque Nights: lavalla burleskitanssin alkeisryhmä, Teehutsut, Chick Peeve ja Blut Vendemann. Juontajana Tursula KlamouR ja riisutut vaatteet poimii pick up Pilluponi!

KUOPIO: Ohjelmasta vastaa Kuopio Burlesque: tunnelmaa nostattamassa ja lavalla Velvet van Hoos, Miss Acrolicious, Handsom Stark ja Lace Maids!

LAHTI: Illasta ja burleskista vastaa Dolly Poupee & co!

LAPPEENRANTA: Illan isännöi Lafayette Lestrange ja Lappeenranta Burleski. Lavalla nähdään Ou Mai- ryhmä. Esityksen jälkeen pikakurssi yleisölle burleskin perustekniikoista!

OULU: Illan emännöi Lala L'More, lavalla Ruby la Rouge ja Lala L'More, juontajana Miss Sassy Champagne ja riisutut vaatteet poimii pick up Miss Blueberry Pie!

PORI: Ohjelmasta vastaa Pori Burlesque: illan emännöi Madame BlaBlaa ja lavalla nähdään Catty Flame ja Cherry La Bour. Illan päätteeksi myös yleisö pääsee osallistumaan viimeiseen tanssiin!

***

Elokuvan synopsis:

Elämässä saa sen, minkä itse itselleen sallii.

Kun Petra näki burleskia ensimmäisen kerran, hän rakastui siihen kyselemättä ja perusti Suomeen uuden kulttuurin. Hänestä tuli Bettie Blackheart. Alastomuus ja seksuaalisuus oli viimein ilon ja riemun lähde eikä vaan synti ja häpeä.

Elokuvantekijä Iina uskaltautuu Petran tanssitunneille. Tanssiessaan hän huomaa, että on oppinut piilottamaan oman naisellisuutensa. Iina löytää uudelleen oikeutensa omaan kehoonsa ja seksuaalisuuteensa ja kasvaa naiseksi, joksi aikanaan jo syntyi.

***

Elokuva on kuvailutulkattu näkövammaisille MovieReading-mobiilisovelluksessa.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.