The King and I

3 t 0 min  |  Musikaali, Event cinema  |  Ensi-ilta: 11.12.2018

Moninkertaisesti palkittu, kriitikoiden ylistämä Lincoln Center Theaterin musikaali The King and I esitetään tiistaina 11.12. kaikilla Finnkinon paikkakunnilla. Nyt nähtävä musikaali on kuvattu Lontoon West Endissä ikonisessa Palladium Theatressa ihastuttavaksi elokuvateatterikokemukseksi. Rodgersin ja Hammersteinin musikaalista on tehty unohtumaton elämys.

Musikaalin pääosassa, Annan roolissa nähdään moninkertainen Tony-palkinnon voittaja ja Broadwayn kiistaton kuningatar Kelli O’Hara. Hän jakaa näyttämön Tony- ja Oscar-ehdokas Ken Watanaben kanssa, joka nähdään kuninkaan roolissa. Ruthie Ann Miles palaa myös Tony-palkittuun rooliinsa Lady Thiangina.

Musikaali sijoittuu 1860-luvun Bangkokiin. Se kertoo epätyypillisestä ja myrskyisästä suhteesta, joka kehittyy Siamin kuninkaan ja brittiläisen kouluopettajan Annan välille. Moderni kuningas on kutsunut Annan opettamaan lukuisia vaimojaan ja lapsiaan.

Upeassa musikaalissa kuullaan hienoja kappaleita, kuten Whistle a Happy Tune, Getting to Know You ja Shall We Dance ja näyttämöllä nähdään yli 50 maailmanluokan esiintyjää. The King and I kantaa loisteliaan romanttisen musikaaliteatterin perintöä, sillä onhan kyseessä yksi teatterin kulta-ajan suurenmoisista musikaaleista.

    

Näytösajat ja liput

Ei näytöksiä tänään.
Seuraavat näytökset valitulla paikkakunnalla 11.12.2018.

Esitystapa tai premium-sali

Ajankohta

Event Cinema ja muut näytöstyypit

Kieli

Voit valita useamman hakuvaihtoehdon

Flamingo, Vantaa

17:30

Flamingo, Vantaa, sali 3

2D

Vapaat paikat: 97/101

Omena, Espoo

17:30

Omena, Espoo, Lounge

Lounge 2D

Vapaat paikat: 20/30

Maxim, Helsinki

17:30

Maxim, Helsinki, sali 1

Maxim, Helsinki 2D

Vapaat paikat: 130/159

Sello, Espoo

17:30

Sello, Espoo, VIP-sali

Kieli: englanti

VIP-sali 2D

Vapaat paikat: 30/32