Everybody’s Talking About Jamie

2 t 45 min  |  Musikaali, Event cinema, Pride-ohjelmistoa  |  Ensi-ilta: 29.11.2018

Dan Gillespie Sellsin ja Tom MacRaen musikaali: Everybody’s Talking About Jamie / Lontoon Apollo-teatterista (Nauhoitettu 5.7.2018)

ERIKOISNÄYTÖS torstaina 27.6.2019 klo 18.00 Helsingin Maximissa osana Helsinki Pride 2019 -ohjelmaa.

Everybody’s Talking About Jamie (2017) on saanut inspiraationsa tositapahtumista, ja siitä on tullut palkittu, viiden tähden kritiikkejä kerännyt hittimusikaali. Jamie New on kuusitoistavuotias ja asuu Sheffieldissä. Hän ei täysin sovi normiin ja tulevaisuus pelottaa. Jamiesta tulee kuitenkin sensaatio. Briljantin, rakastavan äidin tuella ja ystävät ympärillä Jamie voittaa ennakkoluulot, päihittää kiusaajat ja astuu esiin pimeydestä parrasvaloihin. Musikaali on saanut kolme WhatsOnStage -palkintoa, niiden joukossa parhaan uuden musikaalin palkinnon sekä viisi Olivier-ehdokkuutta. Esitys on nauhoitettu Lontoon Apollo-teatterissa elokuvateatteriesityksiä varten.

Musikaalin on säveltänyt Dan Gillespie Sells ja käsikirjoittanut Tom MacRae, Jonathan Butterellin idean pohjalta. Ohjaus Jonathan Butterell, lavastus Anne Fleischle, koreografia Kate Prince, valot Lucy Carter, ääni Paul Groothuis, video Luke Halls.

Rooleissa: John McCrea (Jamie New), Josie Walker (Margaret New), Tamsin Carroll (Miss Hedge), Lucy Shorthouse (Pritti Pasha), Phil Nichol (Hugo Battersby).

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.