Imagine - John Lennon

1 t 23 min  |  Dokumentti, Musiikki, Event cinema  |  Ensi-ilta: 18.9.2018

Imagine, Starring & Directed by John & Yoko

Legendaarinen, uraa uurtanut musiikkiklassikko Imagine on mahdollista nähdä tänä syksynä remasteroituna valkokankaalla. Imagine on elokuvallinen kollaasi värejä, musiikkia, unelmia ja todellisuutta. John ja Yoko tuottivat ja ohjasivat tämän taideteoksen yhdessä lukuisten elokuvassa vierailevien supertähtien kanssa, kuten George Harrison, Fred Astaire, Andy Warhol, Dick Cavett, Jack Palance ja Jonas Mekas. Lopputuloksena mielikuvituksellinen maailma lumoavan musiikin kanssa.

Uudelleen masteroidut ja miksatut äänet kuullaan parempana kuin koskaan. Imaginessa nähdään uniikkeja otoksia Johnista ja Yokosta heidän kodeistaan Englannissa ja New Yorkissa, Yokon Fly-albumin sekä Johnin ikonisen Imaginen soidessa taustalla.

Musiikkielämyksen jälkeen esityksessä nähdään vain elokuvateattereissa esitettäviä otoksia studiolta, jossa John yhtyeensä kanssa soittaa "How Do You Sleep?" ja "Oh My Love" -kappaleet. Äänitykset kuullaan kuin oltaisiin samassa tilassa yhtyeen kanssa. Lisäksi erityinen versio "Oh Yoko" -kappaleesta, joka kuvattiin Johnin ja Yokon bed-in rauhanprotestin yhteydessä Bahamalla.

Esitys on englanninkielinen.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.