It Came from the Desert

1 t 31 min  |  Komedia, Toiminta, Seikkailu, Kauhu  |  Ensi-ilta: 7.9.2018

OHJAAJAVIERAILU Turun Kinopalatsissa! Turun Elokuvapäivänä lauantaina 8.9. elokuvan ohjaaja Marko Mäkilaakso vierailee klo 14.40-näytöksessä ja vastailee katsojien kysymyksiin.

New Mexico. Ystävykset Brian ja Lukas lähtevät aavikolle juhlimaan Lukaksen motocross-kilpailun voittoa, jonka pääpalkintona on tavata suurin B-toimintaleffojen sankari THE ERADICATOR. Heidän joukkoonsa liittyy kaunis Lisa, johon Brian on aina ollut ihastunut. Juhlat alkavat ja meno kasvaa Brianin ja Lukaksen ajautuessa syrjäiseen paikkaan, jossa he löytävät salaisen sotilastukikohdan. Sen sisältä paljastuu Chicane Industriesin salainen operaatio, jossa 1951 maahan iskeytyneestä meteoriitista löydetyn DNA:n ja kokeiden yhdistelmä on kasvattanut JÄTTIMUURAHAISIA! Nyt Brianin ja Lukaksen täytyy pelastaa maailma ja tulla oikeiksi elämän sankareiksi!

Cinemawaren legendaariseen Amiga-peliin perustuva 'live-action' jatko-osa on nostalginen tribuutti vanhoille 50-luvun 'B-creature feature' -klassikoille ja 80-90-luvun toimintakomedioille.

Elokuva on löytänyt yleisönsä kansainvälisillä markkinoilla ja nyt se saadaan myös Suomen valkokankaille.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.