Maximin Oscar-yö

5 t 50 min  |  Event cinema  |  Ensi-ilta: 4.3.2018

Sidney Poitierin ja Halle Berryn historialliset voitot, Heath Ledgerin postuumi Oscar, kaikkien aikojen paras selfie à la Ellen DeGeneres, Leonardo DiCaprion kauan odotettu palkinto, Moonlight/La La Land-kirjekuorifiasko… Mikä jääkään historiaan 90. Oscar-gaalassa varhain maanantaiaamuna 5.3.?

Tervetuloa seuraamaan elokuvamaailman tärkeintä juhlaa kulta-ajan Hollywoodin tunnelmaa henkivään Maxim-elokuvateatteriin Helsingin Kluuvikadulle!

Ennen lähetyksen alkua ja viimeisiä Oscar-veikkauksia vieraidemme on mahdollista nähdä ennakkonäytökset elokuvista I, Tonya ja Lady Bird. Näytösten jälkeen voit jäädä vapaasti teatteriin seuraamaan itse illan päätapahtumaa hyvässä seurassa. Huomioithan, että ennakkonäytöksiin tulee ostaa normaalit leffaliput. Jos yllä mainitut elokuvat on jo nähty tai haluat kerätä voimia yön karkeloihin hieman pidempään, voit liittyä muiden leffafriikkien seuraan klo 01.00 alkaen – Oscar-yöhön on kaikille vapaa pääsy. Gaala esitetään Maximin salissa 1 ja baarista voi ostaa herkkuja nälkään ja janoon läpi yön.

Maximin Oscar-yön kulku: klo 01.00 ovet auki, klo 01.30 lähetys alkaa (sali 1), klo 03.00 Oscar-gaala alkaa, n. klo 07.00 gaala päättyy.

Lunasta ilmainen paikkalippusi Oscar-yöhön verkkokaupasta!

Valitettavasti Oscar-yöhön ei voi tuoda omia eväitä, mutta ällös huoli - Maximin yläkerran baari palvelee vieraita koko yön ajan aina gaalan päättymiseen asti. Baarista voit ostaa Maximin herkullisia ruoka-annoksia (https://www.finnkino.fi/maxim-ruoka-annokset) ja leffaeväitä läpi yön, sekä alkoholipitoisia juomia anniskeluaikojen puitteissa.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.