Matthew Bournen Cinderella - Tuhkimo

2 t 0 min  |  Baletti, Event cinema  |  Ensi-ilta: 24.4.2018

Lontoo 1940, pimennys, hälytyssireeni soi…

Matthew Bournen Cinderella – Tuhkimo kuuluu New Adventures -tanssiryhmän suosituimpiin ja rakastetuimpiin esityksiin. Se on Lontooseen toisen maailmansodan aikaan sijoitettu jännittävä ja ajatuksia herättävä rakkaustarina. Esityksellä juhlistetaan ryhmän 30-vuotista taivalta.

Klassisen Tuhkimo-sadun tulkinnan keskiössä on sota-ajan romanssi. Satunnainen kohtaaminen johtaa Tuhkimon sekä ilmavoimien nuoren ja komean pilotin unohtumattomaan iltaan. Heidän yhteinen aikansa kestää juuri niin kauan, että he ehtivät rakastua ennen kuin joutuvat Saksan massiivisten ilmapommitusten kauhujen erottamiksi.

Lez Brotherstonin ylelliset puvut ja lavasteet palkittiin Olivier Awardilla, valaistuksen suunnitteli Olivier-palkittu Neil Austin ja kuvituksen Duncan McLean. Äänisuunnittelusta (Surround Sound, orkesterinauhoite) vastasi Paul Groothuis. Matthew Bournen elävä tarinankerronta on esityksessä koskettavimmillaan ja vie katsojat keskelle Prokofjevin suurenmoista musiikkia sekä sodanajan Lontoon ääniä ja kuvia.

    

Näytösajat ja liput

Ei näytöksiä tänään.
Seuraavat näytökset valitulla paikkakunnalla 24.04.2018.

Esitystapa tai premium-sali

Ajankohta

Event Cinema

Voit valita useamman hakuvaihtoehdon

Maxim, Helsinki

18:00

Maxim, Helsinki, sali 1

Maxim, Helsinki 2D

Vapaat paikat: 118/159

Omena, Espoo

18:00

Omena, Espoo, sali 7

2D

Vapaat paikat: 101/104

Kuvat