NV17: Tragedy Girls

1 t 38 min  |  Komedia, Kauhu, Night Visions  |  Ensi-ilta: 22.11.2017

Sadiella (Brianna Hildebrand) ja McKaylalla (Alexandra Shipp) on ongelma. High school -kaverukset seuraavat some-kanavissaan idyllistä pikkukaupunkia riivaavaa murha-aaltoa. Kovasta yrityksestä huolimatta mimmien @TragedyGirls-brändi ei kuitenkaan meinaa millään trendata!

Kaverukset eivät hyydy vaan koventavat panoksia. Sadie ja McKayla houkuttelevat naapureitaan lahtaavan psykopaatin (Kevin Durand) ansaan, sullovat tämän jemmaan ja ottavat itse ohjat tappohommissa. Kun kaksikko pystyy suunnittelemaan murhat some-julkisuuden tarpeisiin, seuraajaleegio kasvaa ja paikallisista staroista kasvaa valtakunnallinen ilmiö.

Puukon alle jäävät ex-poikaystävät (mm. Hunger Games -stara Josh Hutcherson) ja ärsyttävät pissikset – kunnes mustasukkaisuus nousee uhkaamaan eeppistä menestystarinaa.

Tragedy Girls on some-ajan Scream, nerokas kauhukomedia, jonka genretietoinen huumori ei perustu idioottimaiseen parodiointiin. Tyler MacIntyren terävässä ohjauksessa murhat eivät ole pelleilyä ja Sadien ja McKaylan ystävyys on ihan oikea ihmissuhde, kaikkine teinielämän kettumaisuuksineen.

Kauhun ja komedian liitto on harvoin näyttänyt näin coolilta. Umpikiero juonikaan ei alistu pelkäksi sarjamurhaajameiningin peruskuvioiden kertaukseksi. Tägää ahterisi penkkiin, niin tiedät, mistä puhutaan!

Alkukuvana esitetään Jonna Kinan lyhytelokuva Arr. for a Scene.

Ohjaus: Tyler MacIntyre

Ikäraja: 16

Kieli: englanti, ei tekstitystä

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.