Hans Zimmer: Live in Prague

2 t 29 min  |  Musiikki, Konsertti, Event cinema  |  Ensi-ilta: 3.10.2017

Hans Zimmerin upea ja kiitelty Euroopan kiertueen konsertti päästään kokemaan lokakuussa Suomen elokuvateattereissa. Prahan O2 Arenan lavalla nähdään Zimmerin mukanaan tuomat 72 muusikkoa: huippuelämyksen takaavat kuoro, sinfoniaorkesteri sekä tarkasti valikoitu taustabändi, jossa mukana The Smithsien Johnny Marr ja muita palkitun säveltäjän läheisiä työtovereita.

Konsertissa yleisö pääsee nauttimaan Zimmerin vertaansa vailla olevan uran musiikillisista kohokohdista. Urallaan hän on työskennellyt arvostettujen elokuvaohjaajien kuten Ridley Scottin, Michael Bayn ja Christopher Nolanin kanssa, ja konsertissa kuullaan musiikkia mm. Pirates of the Caribbean-, Leijonakuningas-, Gladiaattori- ja The Dark Knight -elokuvista.

Spektaakkelissa on uusinta tekniikkaa hyödyntävä äänentoisto ja ennennäkemätön, huipputason valotuotanto, ja visuaalisesti se on tyrmäävän upeaa katsottavaa. Konsertissa elokuvamusiikin ystävä pääsee näkemään maestron työssään. Lisäksi elokuvateatterikatsojia hemmotellaan Zimmerin haastattelulla, jossa pääsemme tutustumaan säveltäjään, joka on Hollywoodin isoimpien elokuvien musiikin takana.

Esitykset tiistaina 3.10. kaikilla Finnkinon paikkakunnilla.

Liput 22 €.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.