Ooppera: Cendrillon

3 t 12 min  |  Ooppera, Event cinema  |  Ensi-ilta: 28.4.2018

Jules Massenet: Cendrillon - uusi produktio (ensiesitys Metropolitan-oopperassa)

Live la 28.4. klo 19.55, encoret ti 1.5. klo 18.00 ja la 5.5. klo 12.00. Lisäksi encoret ke 2.5. klo 14.00 Maximissa sekä to 3.5. klo 12.00 Omenassa ja klo 14.30 Flamingossa ja Strandissa.

Kauden toinen harvinaisuus on Jules Massenet’n Tuhkimo-versio Cendrillon. Joyce DiDonato päättää nimiroolissa kauden, jota hän oli myös Normassa aloittamassa. Ohjaaja Laurent Pellyn aiemmin nähtyjä ohjauksia ovat toinen Massenet’n ooppera Manon ja Donizettin Rykmentin tytär. Produktio on tuotettu yhteistyössä Lontoon Royal Opera Housen, Barcelonan Gran Teatre del Liceun, Brysselin Théâtre Royal de La Monnaien sekä Lillen Opéra de Lillen kanssa. Se sai ensiesityksensä Santa Fen oopperassa. Ranskalainen kapellimestari Bertrand de Billy debytoi Metropolitan-oopperassa 1998 ja on sen jälkeen johtanut siellä useita teoksia.

Kapellimestari: Bertrand de Billy. Ohjaus: Laurent Pelly; Lavastus: Barbara de Limburg; Puvut: Laurent Pelly; Valot: Duane Schuler.

Rooleissa Joyce DiDonato (Cendrillon), Alice Coote (Le Prince Charmant), Stephanie Blythe (Madame de la Haltière), Kathleen Kim (La Fée), Laurent Naouri (Pandolfe).

Kesto n. 3 h 12 min, sis. yhden väliajan.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat