NV16: Trash Fire

1 t 31 min  |  Komedia, Jännitys, Night Visions  |  Ensi-ilta: 9.11.2016

Richard Bates Jr.: Trash Fire

Esikoisohjauksellaan Excision - viiltävä nuoruus (NV syksy 2012) kulttimaineen lunastanut hullu nero Richard Bates Jr. tekee näyttävän paluun. Syvällistä sanomaa ja verihoureista harhaisuutta sisältäneen debyytin avainelementit ovat läsnä myös uunituoreessa Trash Firessa, mutta hieman edeltäjäänsä kevyemmällä otteella. Äärimmäisen omaperäisestä tyylistään ohjaaja ei ole tinkinyt tippaakaan.

Moniongelmainen misantrooppi Owen (mm. Entouragesta tuttu Adrian Grenier) ja hänen rakastava tyttöystävänsä Isabel (Angela Trimbur) yrittävät luoda yhteistä tulevaisuutta. Tuhoon tuomitulta vaikuttavan parisuhteen tulikoe koittaa, kun Isabel vaatii päästä vierailemaan Owenin perheen luokse. Perillä odottavat niin henkisistä kuin fyysisistäkin lapsuudentraumoista kärsivä lesbosisko Pearl (AnnaLynne McCord) ja passiivis-aggressiivista murhanhimoa huokuva puritaani-isoäiti Violet (Fionnula Flanagan).

Trash Fire on aggressiivinen ja kierolla tavalla julma musta komedia. Grenierin ja Trimburin välillä sykkii magneettisesti vittumainen kemia, joka purkautuu litsarien lailla läpsähtelevässä dialogissa. Myös käsikirjoituksesta vastaava Bates ei välitä normeista vaan kuljettaa elokuvaansa määrätietoisesti kohti tuntematonta, käyttäen energianlähteinä kauhugenren ja psykotrillereiden elementtejä. Ohjaaja itse kutsuu lopputulosta romanttiseksi komediaksi, joka on suunnattu sarjamurhaajille.

Rooleissa: Adrian Grenier, Angela Trimbur, Fionnula Flanagan, Ezra Buzzington, AnnaLynne McCord

KIELI: englanti, ei tekstitystä

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.