NV16: The Master Cleanse

1 t 21 min  |  Komedia, Kauhu, Night Visions  |  Ensi-ilta: 9.11.2016

Bobby Miller: The Master Cleanse

Esikoisohjaaja-käsikirjoittaja Bobby Millerin The Master Cleanse on aivan omanlaisensa tieteiskomedia, jossa itsehoitoparodia heittää ylävitoset cronenberglaisen body horrorin kanssa.

Tuskallisesta erosta toipuva Paul (Johnny Galecki) osallistuu self-help-leirille, joka lupaa poistaa niin henkisen kuin fyysisen pahoinvoinnin - kirjaimellisesti. Perillä ujo luuseri tutustuu wannabe-näyttelijä Maggieen (Anna Friel), joka etsii myös uutta suuntaa elämälleen. Leirillä eri tavoin ahdistuneille osallistujille juotetaan puhdistavaa nestettä, jonka kitattuaan he laattaavat ulos pienen olion. Loppuleirin ajan he hoitavat omaa otustaan kuin lastaan. Kunnes koittaa epämiellyttävämmän tehtävän aika.

Omilla taajuuksillaan sykkivää kuumottavuutta ja nerokkaan vinoa huumoria yhdistävä The Master Cleanse on käsikirjoituksen ja näyttelijöidensä juhlaa. Rillit huurussa -tv-sarjasta tuttu Galecki ja Friel loistavat pääparina. Konkarit Anjelica Huston ja Oliver Platt antava väkevää taustatukea leirin johtohahmoina. Shown varastavat kuitenkin (aluksi) sydäntäsärkevän hellyyttävät pikku otukset, joiden toteutus on nykyään niin harvinaisten käsintehtyjen erikoistehosteiden taidonnäyte.

Rooleissa: Johnny Galecki, Anna Friel, Anjelica Huston, Oliver Platt

KIELI: englanti, ei tekstitystä

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.