NV16: Don't Kill It

1 t 33 min  |  Komedia, Toiminta, Kauhu, Night Visions  |  Ensi-ilta: 9.11.2016

Mike Mendez: Don't Kill It

FBI-agentti Evelyn Pierce (Kristina Klebe, Rob Zombien Halloween) saapuu tutkimaan sotkuista verilöylyä pieneen kotikaupunkiinsa. Tapaaminen kehäraakki Jebediah Woodleyn (Dolph Lundgren) kanssa paljastaa, että surmat ovat demonin tekosia. Muinainen riivaaja siirtyy kantajasta toiseen aina sen mukaan, kuka olennon yrittää nitistää.

Kun ruumiskasat alkavat kasvaa, myös epäilevä Pierce joutuu tunnustamaan voimattomuutensa yliluonnollisen äärellä. Ainoa toivo saada ketterä piru satimeen on nojata demoninmetsästäjä Woodleyn rautaiseen ammattitaitoon ja oveluuteen.

Ohjaaja Mike Mendez on viime vuosina löytänyt onnistuneesti uomansa komediallisesta b-kauhusta ja -scifistä. Don't Kill It kuuluu samaan karsinaan kuin Mendezin räväkkä Big Ass Spider! Ronskisti graafista toimintaa ladataan kankaalle tosin ämpärikaupalla enemmän kuin hämähäkkiseikkailussa.

Viime syksyn Night Visions -yllättäjä Bodyn käsikirjoittajat Dan Berk ja Robert Olsen ymmärtävät aiheensa nyanssit läpikotaisin. Kauhusisältö on aidosti iskevää ja intensiivistä. Suvannoissa irrotellaan rohkeammin, mutta aiheelle ei koskaan hekotella alleviivaavasti.

Lopputuloksen suurikaliiberisin valtti on täydellinen sotilas Lundgren. Ruotsin suurin lahja kansainväliselle elokuvataiteelle tekee elämänsä roolin demoninmetsästäjä Woodleyna - ja paljastaa olevansa huomattavasti monialaisempi osaaja kuin edes miehen 1980- ja 1990-lukujen klassikkosuoritukset antoivat ikinä olettaa.

Rooleissa: Dolph Lundgren, Kristina Klebe, Billy Slaughter, Aaron McPherson, Miles Doleac, Jasi Cotton Lanier, Tony Bentley

KIELI: englanti, ei tekstitystä

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.