Kotiteollisuus - Leirituomiolla

2 t 0 min  |  Dokumentti, Event cinema  |  Ensi-ilta: 26.10.2016

Lappeenrantalainen KOTITEOLLISUUS on yksi suomalaisen raskaan rockin arvostetuimmista yhtyeistä. Kotiteollisuus voitti parhaan hardrock-metalli-albumin Emman vuonna 2004 albumillaan Helvetistä itään, joka oli yhtyeen läpimurtolevy.

Lokakuun 14. päivänä yhtye julkaisee jo 15. albuminsa ja tämän kunniaksi Finnkino ja Kotiteollisuus järjestävät ennennäkemättömän elokuvakokemuksen leffateattereissa ympäri Suomen samanaikaisesti keskiviikkona 26.10. klo 20.00. Tuolloin esitetään "Kotiteollisuus - Leirituomiolla" -elokuva, minkä lisäksi bändin akustinen showcase-keikka ja haastattelu striimataan Tennispalatsista suorana Finnkinon muihin teattereihin sekä ISTV:lle. Elokuva, haastattelu ja showcase nähdään yhdessätoista Finnkinon elokuvateatterissa kautta maan.

Ohjaaja Saku Perintö kuvailee "Kotiteollisuus - Leirituomiolla" -teosta elokuvadokumentiksi. "Mikäli haluat tietää minä vuonna Kotiteollisuus sai kultalevyn niin katso Wikipediasta. Mikäli haluat päästä tunteikkaalle matkalle bändin jätkien pään sisään ja samalla nauttia hyvästä musiikista ja kauniista kuvallisesta kerronnasta, tämä elokuva on sinulle.

Saku Perinnön ohjaus on humalaista harhaa ja todellisuutta yhdistelevä elokuva. Haastatteluista, elokuvamaisista pätkistä ja hullun jorinoista koostuva elokuva maalaa kuvan yhdestä Suomen tunnetuimmista bändeistä väistelemättä kipeitäkään asioita kuten persaukisuutta ja sydänsuruja.

Yllätyksiä sisältävä tapahtuma on ainutkertainen ja on luomassa uutta tapaa tuoda musiikkia faneille - kertoen samalla sen tekijöistä ja maailmasta jossa he elävät.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat