R&A 16: In Bed with Victoria

1 t 37 min  |  Rakkautta&Anarkiaa  |  Ensi-ilta: 16.9.2016

»Milloin aivokemiani meni pilalle», kysyy Victoria terapeutiltaan. Vaikka keski­ikää lähestyvä asianajaja on voittanut viimeaikaiset juttunsa, omassa elämässään hän on pahasti häviöllä. Victorialla ei ole aikaa kahdelle lapselleen, ja lasten isä ansaitsee elantonsa vuotamalla blogiinsa arkoja yksityiskohtia Victorian menneisyydestä. Lisäksi Victorian ystävää syytetään tyttöystävänsä puukottamisesta. Victoria suostuu ottamaan jutun hoidettavakseen, vaikka voisi itse melkein istua todistajan pallilla.

Belgialainen Virginie Efira, joka nähdään myös R&A:n tämän vuoden avajaiselokuvassa Elle, näyttelee pääosan sopivan pidättyväisesti. Victoria on kuin laukeamaisillaan oleva pingotettu jousi, tosin hermoromahdus vaikuttaa olevan lähempänä kuin orgasmi. Viimeksi mainitut ovat jääneet aikaan, jolloin elämä oli vähän paremmin hallussa ja seksi vielä nautinnollista. Nyt Victorian sänky on muuttunut terapiasohvaksi, mikä ei sänkykumppaneita innosta. Pohjalla käydään juuri ennen tärkeää oikeudenkäyntiä, jossa dalmatialainen koira ja simpanssi ovat enemmän läsnä kuin edellisenä iltana yliannostuksen unilääkkeitä napannut asianajaja. Onneksi tukena ja turvana on Sam (Vincent Lacoste), lakimiesurasta haaveileva nuori poika, joka on tarjoutunut henkilökohtaiseksi harjoittelijaksi Victorian elämään.

In Bed With Victoria tempoilee viihdyttävästi jossain oikeussalidraamojen, romanttisten komedioiden, Woody Allenin neuroottisuuden ja Louis de Funés’n farssien välimaastossa.

KATRI TENHOLA

Kieli: ranska, englanti / Tekstitys: englanti

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.