Naisen Koot - Kiltteys, kohtuullisuus ja kylläisyys

2 t 30 min  |  Event cinema  |  Ensi-ilta: 25.5.2016

Tule kuulemaan kahden vahvan naisen luentoa arjen viisaista valinnoista, kohtuullisista tavoitteista ja kiltistä kohtaamisesta itsensä kanssa.

Haasta itsesi ajattelemaan sekä toimimaan toisin!

Liveseminaari-tapahtuma Helsingin Tennispalatsissa (sali 2) keskiviikkona 25.5.2016 klo 17.30. Kesto n. 2 h 30 min, sis. väliajan. Luennolla käsiteltäviä asioita:

Mitä on lujasti lempeä ja viisaasti vaativa elämänote itseen? Miksei ole hyvä tavoitella täydellisyyttä, vaan ennemminkin opetella riittämättömyyttä? Mille on osattava sanoa kyllä, mutta missä tulevat mielen ja ihmisyyden rajat vastaan? Miten kohtuullisuus on ydin hyvinvoivan mielen rakenteissa?

Osaatko syödä itsesi sopivan kylläiseksi? Täydellinen vai riittävän hyvä ruokavalio terveyden edistäjänä? Huijaako lautasen koko, muoto tai väri syömään sinua liikaa? Pikavoittoja vai pysyviä pieniä muutoksia? Dieettimaailman yleisimmät ylilyönnit. Kohtuullisuutta tavoitteisiin ja tietoisuutta arjen valintoihin.

Maaret Kallio on psykoterapeutti ja tietokirjailija, joka pitää vastaanottoaan Helsingissä ja kouluttaa ympäri maan. Maaretilla on suosittu Lujasti lempeä -blogi Helsingin Sanomissa ja hän on kirjoittanut useita tietokirjoja sekä tuttu myös televisiotyöstään.

Hanna Partanen on terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Hanna on tullut suurelle yleisölle tutuksi Olet Mitä Syöt -ohjelman tiukkana terveysterroristina. Todellisuudessa Hanna on lupsakka ja rempseä savolainen, joka toivoo jokaisen löytävän oman tavan syödä riittävän hyvin. Hanna myös kouluttaa, luennoi ja pitää vastaanottoa pääkaupunkiseudulla sekä on kirjoittanut useita ravitsemusta ja syömisen hallintaa käsitteleviä kirjoja.

Liput à 18 €.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat