Perintö

0 t 27 min  |  Lyhytelokuva, Kotimainen  |  Ensi-ilta: 8.4.2016

Perintö on elokuva veljeydestä, ja isien pojilleen jättämästä perinnöstä, joka tuhoaa heidät, jos kierrettä ei katkaista.

Elias haluaisi olla isoveljensä Ronin kaltainen: kova ja rohkea. Roni hyljeksii Eliasta, koska tämä on pieni ja avuton. Sen sijaan Roni ihailee isäänsä, joka kasvattaa poikiaan kovalla kädellä. Poikien vaari on jättänyt heille perinnöksi vanhan sota-ajan aseen. Isä lupaa, että Roni saa aseen itselleen sitten, kun on sen aika. Elias haluaa kokeilla asetta, mutta hänen ei anneta. Elias on vielä liian pieni. Elias varastaa aseen ja lähtee kokeilemaan sitä ratapihalle.

Aikuiset veljekset Atte ja Petja ovat riidoissa keskenään. Petja sanoo isän jättäneen jälkeensä vain velkaa, veljesten lapsuudenkotikin pitäisi purkaa. Atte ei usko Petjaa, vaan epäilee Petjan varastaneen isänsä rakentaman perhefirman jättämät perintörahat. Petja ja Atte lähtevät yhdessä autoajelulle. Petja haluaa näyttää Atelle, ettei rahoja tai faijan firmaa enää ole.

Perintö: ohjaus Jussi Hiltunen, käsikirjoitus Petra Forstén, kuvaus J-P Passi, leikkaus Katja Pällijeff, lavastus ja pukusuunnittelu Titi Honkanen, äänisuunnittelu Kyösti Väntänen, tuotanto Silva Mysterium Oy/Mika ja Niko Ritalahti. Rooleissa: Iivari Raittinen, Onni Tommila, Sasa Toivonen, Aki Oksala, Jorma Tommila.

Kieli: suomi / Tekstitys: englanti

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat