Soppalinnan salaseura (dub)

Supilinna Salaselts (dub)

1 t 45 min  |  Seikkailu, Perhe-elokuva  |  Ensi-ilta: 25.3.2016

Koko perheen jännittävä seikkailuelokuva Soppalinnan Salaseura sijoittuu nykyaikaiseen Soppalinnan satukaupunkiin. Seikkailu alkaa, kun kaupunkiin leviää salaperäinen myrkky, joka muuttaa aikuiset lapsiksi. Fiksun ja urhean Marin ja hänen kavereidensa muodostama salaseura ryhtyy etsimään salaperäistä vasta-ainetta, joka pystyy pelastamaan kaupungin asukkaat, mutta ainoastaan 48 tunnin sisällä. Arvoituksista heillä onkin jo kokemusta, sillä heillä on tapana leikkiä Marin isoisän keksimiä aarteenetsintäleikkejä.

Solar Films -elokuva on suomalais-virolainen yhteistuotanto Nafta Filmsin kanssa. Elokuva tuli ensi-iltaan Virossa kesällä 2015 ja sai huikeat 90 000 katsojaa. Soppalinnan Salaseura on Viron kaikkien aikojen kolmanneksi katsotuin elokuva. Suomeksi dubatussa elokuvassa näyttelee Sampo Sarkola.

Soppalinnan Salaseura -elokuva perustuu Mika Keräsen tuotantoon ja suosittuihin lastenkirjoihin Oranssi polkupyörä ja Hopeinen aarrearkku. Elokuvan on ohjannut Margus Paju ja suomeksi dubatun version on ohjannut Pekka Lehtosaari. Soppalinnan Salaseuran ovat tuottaneet Jesse Fryckman, Esko Rips ja Diana Mikita.

Puhuttu suomeksi!

Rooleissa: Olivia Viikant, Arabella Antons, Hugo Soosar, Karl Jakob Vibur, Tiit Lilleorg, Mirtel Pohla, Sampo Sarkola, Evelin Vöigemast, Ott Aardam

Suomenkielisissä äänirooleissa: Seera Alexander, Saana Norra, Waltteri Helisalo, Fredi Salminen, Markku Huhtamo, Kirsi Ståhlberg, Sampo Sarkola, Katja Sirkiä, Petri Hanttu

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat